Norrlyst
2517    SOLD
0   LEFT
- +
SOLD OUT
250 DKK
125 DKK

2 stk. smørrebrød hos Michelin-anbefalede Norrlyst i Indre By – Fremhævet som én af Danmarks bedste smørrebrødsrestauranter

To år i træk er de blevet hædret af Michelin. De er med i den røde guide, og de er én af blot 15 restauranter i Danmark, som har Bib Gourmand status. Hos Norrlyst tager kokkene afsæt i det klassiske danske smørrebrød, som nytænkes og forfines både i dets sammensætninger og smage. De er fremhævet af Ole Troelsø som én af Danmarks bedste smørrebrødsrestauranter. De bor i et smukt bindingsværkshus i Indre By, og råvarerne får de fra små danske gårde.

WHAT YOU GET

Få 2 stk. smørrebrød hos Michelin-anbefalede Norrlyst i Indre By. Hvert værdibevis gælder for 1 person. Køb ét eller flere beviser. Du har frit valg mellem alt på smørrebrødskortet. Smag fx tatar af okseinderlår med syltede shiitake-svampe, ramsløgscreme og revet Vesterhavsost. Få koldrøget islandsk laks med syltet rødbede, tyttebær og rygeost. Få nye danske kartofler med fermenteret hvidløgscreme, Vesterhavsost og karse. Smag kyllingesalat rørt med nye ærter og løvstikke, serveret på grillet surdejsbrød. Få Christiansøpigens kryddersild med grønkål, miso-mayo og tyttebær. Nyd confiterede jordskokker med ristede hasselnødder, trøffelolie og Vesterhavsost. Få fiskefrikadeller med hummerskum og meget mere.

CONDITIONS

  • Værdibeviset indløses hos Norrlyst
  • Hvert værdibevis gælder for 1 person
  • Værdibeviset kan anvendes fra d.d. til og med den 21. september 2023 (OBS! Forlænget til den 5. oktober 2023)
  • Smørrebrød serveres til frokost alle dage kl. 11:30-16:00 (dog lukket søndag)
  • Bordreservation skal foretages online
+ HOURS

Frokost
Mandag - lørdag, kl. 11:30-16:00
(til frokost serverer Norrlyst udelukkende smørrebrød)

Aften
Mandag - lørdag, kl. 17:00-23:00

+ ABOUT

De ligger i hjertet af København i et smukt bindingsværkshus fra 1799. Lokalerne er renoveret med dyb respekt for deres historie, og det gamle bindingsværk er naturligvis bevaret. Hos Norrlyst nyfortolker de det klassiske smørrebrødskøkken, og de arbejder med landbrug, der værner om dyrevelfærd, bæredygtighed og økologi.

Kokkene plukker vilde urter nord for København. De får kød og fjerkræ hjem fra Skovstrupgård og Hopballe Mølle. Grøntsagerne er økologisk dyrket på Kiselgården, og den koldrøgede Vestfjord-laks er måske verdens bedste. Hos Norrlyst taler råvarerne for sig selv. Deres smørrebrød smager fantastisk, og det akkompagneres af alt fra verdensklasse øl til egenproduceret snaps.

+ WHERE

Kompagnistræde 8
1208 København K