Om Tipster

København.

New York.

17. marts 2020, kl. 08:11

Sådan agerer Tipster under COVID-19

Kære Tipster-bruger

Jeg er vildt stolt over at have dig og tusindvis af andre som brugere af Tipster. Og jeg mener, at vi gør en forskel i markedet.

Det er snart 9 år siden, at jeg startede Tipster. Vi har altid fokuseret på de unikke steder i byen – alt fra restauranter til fiskehandlere, fast food joints og små smørrebrødsbarer. Og netop de lokale madsteder er nogle af dem, der er allermest presset og afhængige af vores alles hjælp i øjeblikket.

Nye kampagner

På Tipster vil vi selvfølgelig hjælpe med at holde spredningen af COVID-19 så langt nede som muligt. Men vi skal alle sammen have noget at spise, og her har du som forbruger mulighed for at gøre en forskel. Støt de lokale madsteder – de store supermarkeder skal nok klare den!

I den kommende tid kommer vi kun til at køre kampagner for steder, som enten tilbyder take away eller sælger delikatesser ud af huset. Først når Sundhedsstyrelsen anbefaler det igen, vil vores nye kampagner også kunne bruges til spisning på stederne.

God karma

Vi har altid taget god hånd om alle – både brugere såvel som samarbejdspartnere. For os er det en helt naturlig ting, og netop I udgør kernen i Tipster.

Som mange af jer ved, så kæmper alle på restaurationsmarkedet for overlevelse i øjeblikket – lige fra den lokale take away joint til nogle af landets mest kendte Michelin-restauranter.

Helt uopfordret har flere af jer ”doneret” ubrugte værdibeviser til restauranterne. Altså skrevet til os, at ét eller flere værdibeviser ikke vil blive indløst inden for gyldighedsperioden og bedt os sørge for, at restauranterne stadigvæk får de penge, I har betalt (det er sku god stil!).

Gyldighedsperioder

I det omfang, det er muligt, er det vigtigt at fastholde gyldighedsperioderne for de værdibeviser, der allerede er udstedt. Jo hurtigere, du besøger stederne, des mere hjælper du dem nemlig med at holde hjulene i gang.

Det er klart, at hvis en restaurant har valgt at holde lukket i en periode, hvor dit værdibevis er sat til at udløbe, så forlænger vi selvfølgelig beviset (det er i alles interesse!). Og du bliver automatisk kontaktet herom.

Nogle restauranter har stadigvæk åbent, og flere tilbyder maden som take away i disse uger. Hvis du har et værdibevis, som er ved at udløbe, og du ikke har hørt fra os, så kontakt restauranten og tjek, at de stadigvæk har åbent.

De fleste take away shops har fortsat åbent, og det er nu, at de har allermest brug for din support. Så – hvis du ikke er syg, har symptomer på sygdom, er gammel eller svag, så besøg dem endelig.

Hvis der er mere end 4 uger til, at dit værdibevis udløber, så vent så vidt muligt med at kontakt os med evt. spørgsmål. Situationen udvikler sig løbende, og ingen ved, hvordan verden ser ud om blot en uge. Vi tager løbende bestik af udviklingen. Og én ting er sikkert – vi gør alt i vores magt for at sikre, at der bliver taget rigtig god hånd om jer alle!


Venlig hilsen

Simon Evers
Founder, Tipster

 
 
København
Flæsketorvet 68, 1. sal
1711 København V
Danmark

info@tipster.dk
New York City
134 North 4th Street, 2nd Floor
Brooklyn, NY 11249
USA

hello@tipstereats.com

KBH.

Vores hjemby

NYC.

Nyeste marked

X.

Flere byer er på vej

Sådan kommer vi rundt
Sådan kommer vi rundt

Anbefalet til dig