Om Tipster

København.

New York.

Vi fremhæver de steder, som fortjener at komme frem, og samarbejder med alt fra Michelin-restauranter til fiskehandlere og små smørrebrødsbarer. Vi bruger kvalitet og ikke eksklusivitet som målestok. Og vi elsker restauranter & gourmetshops, der har kant.
 

8. december 2020
De nye restriktioner og indløsning af værdibeviser

Kære Tipster-bruger

År 2020 har været et mærkeligt år. COVID-19 har berørt os alle, og det har presset rigtig mange virksomheder.

På Tipster har vi altid prøvet at gøre en forskel i markedet. Vi samarbejder med nogle af landets bedste restauranter, delikatesseforretninger og fast food joints. Vores netværk består af steder, der normalt ikke giver tilbud, men det gør de på Tipster, fordi de bliver eksponeret over for dig og tusindvis af andre, som også går op i mad.

I år har du været med til at gøre en stor forskel. De lokale madsteder er nogle af dem, der er allermest presset af COVID-19. De er afhængige af vores alles hjælp, og dine besøg har været med til at holde deres hjul i gang.

Fra i morgen og frem til den 3. januar 2021 har regeringen besluttet, at man ikke kan spise på restaurant i bl.a. København (take away er dog tilladt), og det påvirker måske nogle af dine værdibeviser. Læs nedenfor.

Gyldighedsperioder

I det omfang, det er muligt, er det vigtigt at fastholde gyldighedsperioderne for de værdibeviser, der allerede er udstedt. Jo hurtigere du besøger stederne, des mere hjælper du dem igennem denne svære tid.

Det er klart, at hvis et sted holder lukket lige op til eller på selve dagen, hvor dit værdibevis er sat til at udløbe, så forlænger vi selvfølgelig beviset (det er i alles interesse!). Og du bliver automatisk kontaktet herom.

Mange af vores kampagner er til kombinerede restauranter og take aways. De fleste steder, der laver take away, har fortsat åbent, og det er nu, at de har allermest brug for din support. Så – hvis du ikke er syg, har symptomer på sygdom, er gammel eller svag, så besøg dem endelig.

Hvis du har et værdibevis, som er ved at udløbe, og du ikke har hørt fra os inden for et par dage, så har det pågældende sted (med 99% sikkerhed) stadigvæk åbent. For den gode ordens skyld tjek dog lige deres Facebook eller lignende, inden du tager forbi.

Vi tager løbende bestik af udviklingen. Og én ting er sikkert – vi gør alt i vores magt for at sikre, at der bliver taget rigtig godt hånd om dig og alle andre!

Venlig hilsen

Simon Evers
Founder, Tipster

 
 
København
Flæsketorvet 68, 1. sal
1711 København V
Danmark

info@tipster.dk
New York City
134 North 4th Street, 2nd Floor
Brooklyn, NY 11249
USA

hello@tipstereats.com

KBH.

Vores hjemby

NYC.

Nyeste marked

X.

Flere byer er på vej

Sådan kommer vi rundt
Sådan kommer vi rundt

Anbefalet til dig