Nón Lá Coffee
1015    SOLD
0   LEFT
- +
SOLD OUT
150 DKK
75 DKK

2 bánh mì hos Nón Lá Coffee på Vesterbro – Fem hjerter i Politiken og nomineret til Ibyen Prisen 2023

»Ny bánh mì-pusher er lidt af en gave til den københavnske caféscene«, skrev Politiken tilbage i september, og i forrige uge nominerede avisen så Nón Lá Coffee til Ibyen Prisen 2023. De laver bánh mì – vietnamesiske sandwiches – friske, smagfulde og som mætter uden at være for tunge. Brødet er luftigt med en tynd, sprød skorpe, og indeni er der søde, salte, syrlige og stærke smage. Ved frokosttid er der fuld solstemning på fortovet, og indenfor er der vietnamesisk pop på anlægget.

WHAT YOU GET

Få 2 valgfrie bánh mì hos Nón Lá Coffee på Vesterbro. Tag plads i byens bánh mì shop eller bestil 'to go'. Vælg mellem svinekød, kylling og tofu. Alle bánh mì er frisklavede og kommer med syltede agurker, gulerødder, kinaradiser, hjemmelavet dressing og mayo samt masser af koriander (valgfrit) og frisk chili. Der er både vegetariske og veganske muligheder.

CONDITIONS

  • Værdibeviset indløses hos Nón Lá Coffee
  • Værdibeviset kan anvendes fra d.d. til og med den 10. august 2023
+ HOURS

Mandag - fredag, kl. 8-18
Lørdag - søndag, kl. 9-17

+ ABOUT

Efter i årevis at have kigget sin mor over skulderen i hjemmekøkkenet besluttede Minh Lai Huynh sig for at åbne sit eget. Med Nón Lá Coffee hylder han moderlandet og viderefører de stolte bánh mì-traditioner krydret med vietnamesisk kaffe og kage. Spørger man Minh, så er bánh mì »den bedste sandwich i verden«, og han tager afsæt i familiens gamle opskrifter. Nu langer han bánh mì over disken på Vesterbro, som havde han aldrig gjort andet, og anmeldelserne taler deres tydelige sprog.

+ WHERE

Enghavevej 16A
1674 København V