Mes
3555    SOLD
- +
EXPIRED
250 DKK
125 DKK

2 stk. smørrebrød hos Mes på Vesterbro – Tidligere Noma-kok har sat smørrebrød på menuen

Allerede før smørrebrødet fik et comeback på den københavnske madscene, gav Mads Rye Magnusson (tidl. Noma, Geranium og Falsled Kro) det klassiske smørrebrød små raffinerede twists. Han vandt Årets Smørrebrød og Bedste Sild i Børsen, og i flere år var det smørrebrødet, som fik hans fokus. Så gik han på gourmet-light til aften og trak anbefalinger hjem fra Michelin. Men nu er Mads Rye Magnusson tilbage, hvor en del af hans rejse startede – med smørrebrød til frokost – forfinet og nytænkt.

WHAT YOU GET

Få 2 stk. smørrebrød hos Mes på Vesterbro. Hvert værdibevis gælder for 1 person. Køb ét eller flere beviser. Du har frit valg mellem alt på smørrebrødskortet. Smag fx tatar af kalveinderlår med syltede grønne tomater og stenbiderrogn. Få smørstegt fiskefilet med rejer, ramsløgsmayo og citron. Få koldrøget færøsk laks med syltede grønne asparges, daikon og purløgsmayo. Nyd kalvespidsbryst med pickles og peberrod. Smag æg med håndpillede rejer, aioli og asparges. Få stegt sild med æble, syltede sennepskorn og sprødt torskeskind. Nyd Gammel Knas på smørstegt brød med kvædemarmelade og meget mere.

CONDITIONS

  • Værdibeviset indløses hos Mes
  • Hvert værdibevis gælder for 1 person
  • Værdibeviset kan anvendes fra d.d. til og med den 26. juli 2023 (OBS! Forlænget til den 2. august 2023)
  • Smørrebrød serveres til frokost alle dage kl. 12:00-15:00
  • Du har frit valg mellem alt på smørrebrødskortet (Today’s Special undtaget)
  • Bordreservation skal foretages online
+ HOURS

Frokost
Mandag - søndag, kl. 12:00-15:00

Aften
Mandag - lørdag, kl. 17:30-24:00

+ ABOUT

Kokkene kreerer nordisk gastronomi på lokale råvarer i sæson. Grøntsagerne er dyrket lokalt, fiskene fanges i de skandinaviske farvande, og kødet kommer fra små danske gårde. Hos Mes spiller råvarerne en hovedrolle, og alt er afstemt til perfektion. Siden 2017 er det væltet ind med anbefalinger, og maden er så god, at Berlingske skrev »Et lille MESterværk«.

+ WHERE

Vesterbrogade 55
1620 København V