Mes
4000     SOLD
0    LEFT
- +
SOLD OUT
450 DKK
250 DKK

5-retters menu hos Mes på Vesterbro – Tidligere Noma-kok sætter nyt niveau

I fem år lå restauranten på Jarmers Plads. De har fået 5 stjerner i Berlingske, og de byder på gourmet-light til priser, hvor alle kan være med. Tankerne er i dag de samme, som da Mes åbnede i 2017, men ambitionerne er større, og niveauet er højere end nogensinde. For et år siden flyttede restauranten til nye rammer på Vesterbro, og Mes 2.0 blev en realitet. Her anføres køkkenet af den tidligere Noma-kok Mads Rye Magnusson, og omgivelserne fremstår i naturtræ og rå beton.

WHAT YOU GET

Få 5-retters menu hos Mes på Vesterbro. Hvert værdibevis gælder for 1 person. Køb ét eller flere beviser. Menuen er tilpasset sæsonens fineste råvarer og sammensættes på dagen af køkkenchefen. Smag fx rimmet laks med marineret agurk, urtesalat og ramsløgsolie skilt med kærnemælk. Få tatar af kalveinderlår med stenbiderrogn, Piment d’Espelette og ristede hasselnødder. Nyd nordisk risotto lavet på perlebyg med ramsløg, syltede gulerødder og revet Gammel Knas. Smag braiseret kalv med kalvekroket, svampeskum og selleri med brunet smør og timian. Få fromage på hyldeblomst med hyldeblomstsorbet, krystalliseret hvid chokolade og bærcoulis. Du kan også få menuen i vegetarisk udgave.

CONDITIONS

  • Værdibeviset indløses hos Mes
  • Hvert værdibevis gælder for 1 person
  • Menuen serveres mandag - lørdag, kl. 17:30-24:00
  • Værdibeviset kan anvendes fra d.d. til og med den 29. juni 2023 (OBS! Forlænget til den 5. juli 2023)
  • Booking foretages via www.restaurantmes.dk
+ HOURS

Frokost
Mandag - søndag, kl. 12:00-15:00

Aften
Mandag - lørdag, kl. 17:30-24:00

+ ABOUT

Kokkene kreerer nordisk gastronomi på lokale råvarer i sæson. Grøntsagerne er dyrket lokalt, fiskene fanges i de skandinaviske farvande, og kødet kommer fra små danske gårde. Hos Mes spiller råvarerne en hovedrolle, og alt er afstemt til perfektion. Siden 2017 er det væltet ind med anbefalinger, og maden er så god, at Berlingske skrev »Et lille MESterværk«.

+ WHERE

Vesterbrogade 55
1620 København V