Wild Horses
1508     SOLD
0    LEFT
- +
SOLD OUT
250 DKK
125 DKK

Frit valg til alt hos Wild Horses – Ny café sætter gang i Sydhavnen med skarp morgenmad, kaffenørderi og tømmermænds-kurerende grilled cheese sandwiches

Han er født og opvokset i Adelaide, Australien. Han har arbejdet med specialty coffee i 20 år – først i hjemlandet, så i egen coffee shop i London og senere hos Kaffee 9 i Berlin. Under pandemien rykkede Dane Hirsinger til København, og i efteråret 2022 slog han dørene op til Wild Horses. Her står den på australske feel good vibes, specialty coffee og simple morgen- og frokostanretninger, der får dig til at komme igen og igen og igen... Og i forrige uge fik de 5 hjerter i Politiken.

WHAT YOU GET

Du har frit valg til alt hos Wild Horses i Sydhavnen. Køb ét eller flere værdibeviser. Få surdejsbrød med smør og Vesterhavsost samt dagens udvalg af pastries. Smag yoghurt med granola, blød æblekompot og mynte. Få grilled cheese sandwich i sprødt surdejsbrød med Vesterhavsost, syltede rødløg og chili jam. Nyd dagens salat fx sweet potatoes med dukkah, røget yoghurt, salat, agurk og feta. Få alt fra batch brew til espresso, flat white, filter og latte – brygget på seriøst gode bønner. Smag varm lemonade med gurkemeje, citronverbena, honning og meget mere.

CONDITIONS

  • Værdibeviset indløses hos Wild Horses
  • Værdibeviset kan anvendes fra d.d. til og med den 27. april 2023
  • Hvert værdibevis har en værdi af 250 kr. til frit valg hos Wild Horses
+ HOURS

Tirsdag - fredag, kl. 7:30-17:00
Lørdag - søndag, kl. 9:00-17:00

+ ABOUT

»If you come to work, you won’t get any work done «. Wild Horses er den type sted, hvor du falder i snak med sidemanden og lytter til fed vinyl, mens du bestiller endnu en kop kaffe. Dane Hirsinger er australier, og hans imødekommenhed er smittende. Med sig har han taget den simple australske tilgang til brekkie og et stort netværk af små coffee roasters, som gæster caféen med bønner. Og kaffen serveres selvfølgelig i kopper fra Heinous Monk (Danes ex-nabo), der laver keramik i sin norske skovhytte.

+ WHERE

Borgbjergsvej 1
2450 København SV