Odette
3002     SOLD
0    LEFT
- +
SOLD OUT
325 DKK
165 DKK

3-retters frokostmenu hos Odette i Indre By – Michelin-anbefalede Norrlyst har åbnet søsterrestaurant

De havde længe drømt om en restaurant, som ikke er styret af dogmer. Et sted, hvor de kan fusionere smage og indtryk fra hele verden, og hvor gæsterne ikke kan lade vær med at komme igen og igen for at smage det nye, som kokkene sætter på menuen. For to måneder siden blev drømmen til virkelighed, da Norrlyst (Michelin Bib Gourmand) slog dørene op til Odette. Her trækker kokkene på deres erfaringer fra Lumskebugten, Kadeau og AOC. Stemningen er varm og stilen helt uformel.

WHAT YOU GET

Få 3-retters frokostmenu hos Odette i Indre By. Hvert værdibevis gælder for 1 person. Køb ét eller flere beviser. Menuen er tilpasset sæsonens fineste råvarer og sammensættes på dagen af køkkenchefen. Smag fx tatar af okseinderlår med romesco, syltede grønne tomater og kartoffelchips – hertil ølandsbrød med hvidløgssmør. Få gnocchi med okseragout og morkler, toppet med friskhøvlet parmesan. Nyd blodappelsinsorbet med pisket panna cotta, olivenolie og ristede mandler. Du kan også få menuen i vegetarisk udgave.

CONDITIONS

  • Værdibeviset indløses hos Odette
  • Hvert værdibevis gælder for 1 person
  • Værdibeviset kan anvendes fra d.d. til og med den 4. maj 2023
  • Menuen serveres til frokost (mandag - lørdag, kl. 12-16)
  • Bordreservation skal foretages online
+ HOURS

Frokost
Mandag - lørdag, kl. 12-16

Aften
Mandag - lørdag, kl. 17-23

+ ABOUT

De er flyttet ind i et fredet københavnerhus fra 1797. Restauranten fordeler sig over to etager, og køkkenet er åbent. Hos Odette er kokkene styret af, hvad de selv godt kan lide, og de henter råvarer hjem fra små, bæredygtige gårde. De fleste af råvarerne er lokale, men de har valgt ikke at låse sig fast; for hvem siger, at man ikke kan bruge en citrusfrugt fra et andet sted i verden, så længe den er dyrket bæredygtigt.

+ WHERE

Kompagnistræde 18
1208 København K