Ard Bakery
2509    SOLD
0   LEFT
- +
SOLD OUT
100 DKK
50 DKK

Frit valg til alt hos Ard Bakery på Frederiksberg – Anbefalet af The New York Times

Sprød croissantdej med blåbærmarmelade, vaniljecreme og pistacie. Surdejsbrød, kardemommesnurrer og tebirkes med remonce på økologisk marcipan. Ard Bakery åbnede i maj og én måned efter blev de anbefalet af The New York Times. Råvarerne er lokale, primært økologiske, og bagerne tager afsæt i de nordiske bagertraditioner. I en by fyldt med hippe bagerier troede de fleste, at markedet måske var mættet, men Ard er et godt eksempel på, at der fortsat er et kæmpe potentiale for alle med kvalitet.

WHAT YOU GET

Du har frit valg til alt hos Ard Bakery på Frederiksberg. Køb ét eller flere værdibeviser. Få croissanter – alt fra plain til pain au chocolat og mandel. Få kardemommesnurrer, tebirkes, teboller og kanelsnegle. Smag sprød croissantdej med blåbærmarmelade, vaniljecreme og pistacie. Få surdejsbrød og rugbrød med ristede kerner. Køb smurte surdejsboller og sandwich i surdejsbrød med Vesterhavsost, prosciutto, dijon og mayo. Få passionsfrugttærter på mørdejsbund, toppet med marengs, passion fruit curd og meget mere.

CONDITIONS

  • Værdibeviset indløses hos Ard Bakery
  • Værdibeviset kan anvendes fra d.d. til og med den 30. marts 2023
  • Hvert værdibevis har en værdi af 100 kr. til frit valg hos Ard Bakery
+ HOURS

Mandag - fredag, kl. 6-17
Lørdag - søndag, kl. 7-17

+ ABOUT

To venner og en fælles drøm; drømmen om et bageri, hvor råvarer og håndværk nørdes til perfektion, og hvor så meget som muligt er lokalt og økologisk. I flere år lå det i kortene, at de skulle åbne deres eget, og i maj 2022 blev drømmen så endelig til virkelig. Simon Clemmensen og Martin Sandgreen slog dørene op til Ard Bakery, og de havde nok ikke turdet drømme om en bedre start.

+ WHERE

Peter Bangs Vej 95
2000 Frederiksberg