Norrlyst
3001    SOLD
0   LEFT
- +
SOLD OUT
425 DKK
250 DKK

4-retters menu hos Michelin-anbefalede Norrlyst i Indre By – Nyd topanmeldt nordisk gastronomi i smukt københavnerhus

To år i træk er de blevet hædret af Michelin. De er med i den røde guide anno 2022, og de er én af blot 15 restauranter i Danmark, som har Bib Gourmand status. Hos Norrlyst tager de afsæt i sæsonens udbud af råvarer, og de får kød og grønt hjem fra små danske gårde. Restauranten ligger i et smukt københavnerhus i Indre By, og køkkenet styres af Emil Eshardt. Kokkene hylder lokale råvarer for deres fantastiske smage, og deres menu serveres både med kød og fisk samt i vegetarisk udgave.

WHAT YOU GET

Få 4-retters menu hos Michelin-anbefalede Norrlyst i Indre By. Hvert værdibevis gælder for 1 person. Køb ét eller flere beviser. Du vælger selv, om du ønsker din menu med kød og fisk eller vegetarisk. Menuen er tilpasset sæsonens fineste råvarer og sammensættes på dagen af køkkenchefen. Menu med kød og fisk. Smag fx tatar af okseinderlår med ristede Piemonte-hasselnødder, peberrodscreme og emulsion på ramsløg. Få havtaske med stegte kantareller, sort hvidløg og sauce på Karl Johan. Nyd stegt kuller med vilde danske urter. Få brombærsorbet med hvid chokolade, crumble og friske brombær marineret i estragon. Vegetarisk menu. Smag fx grillet græskar med saltede mandler, sennepsurt og sauce på høost. Få stegt fennikel med kantareller og svampesauce. Få bagt knoldselleri med radicchio, puffet boghvede, øl og honning. Nyd yoghurt-is med hvid chokolade, æble og saltet karamel.

CONDITIONS

  • Værdibeviset indløses hos Norrlyst
  • Hvert værdibevis gælder for 1 person
  • Menuen serveres mandag - lørdag, kl. 17-23
  • Værdibeviset kan anvendes fra d.d. til og med den 9. februar 2023 (OBS! Forlænget til den 9. marts 2023)
  • Booking foretages online – anfør "En aften på Norrlyst" på din reservation
+ HOURS

Lunch
Monday-Sunday, 11:30-16:00
(Please note: for lunch, Norrlyst only serves smørrebrød)

Evening
Monday-Sunday, 17:00-23:00

+ ABOUT

De ligger i hjertet af København i et smukt københavnerhus fra 1799. Lokalerne er renoveret med dyb respekt for deres historie, og det gamle bindingsværk er naturligvis bevaret. Hos Norrlyst nyfortolker de det nordiske køkken, og de arbejder med landbrug, der værner om dyrevelfærd, bæredygtighed og økologi.

Kokkene plukker vilde urter nord for København. De får kød og fjerkræ hjem fra Himmerland og Hopballe Mølle. Grøntsagerne er økologisk dyrket på Kiselgården, og fiskene fanges i de skandinaviske farvande. Hos Norrlyst taler råvarerne for sig selv. Maden smager fantastisk, og den akkompagneres af vin fra anerkendte vingårde.

+ WHERE

Kompagnistræde 8
1208 Copenhagen K