Rondo
1908    SOLD
0   LEFT
- +
SOLD OUT
100 DKK
50 DKK

Frit valg til alt hos Rondo – Hipt Nørrebro-bageri anbefales af The Washington Post, Monocle og Time Out

Verden stiller skarpt på surdej i København, og et lille Nørrebro-bageri bidrager i den grad til hypen. For halvandet år siden slog Rondo dørene op et stenkast fra Assistens Kirkegård. De er skabt for de lokale men bager brød så godt, at det får brødentusiaster til at krydse by- og landegrænser. Selve bageriet er åbent og emmer af god stil og stemning. Bagerne anføres af Robert Ågren (tidl. chefbager på Lille Bakery), og melet henter de hjem fra Kornby Mølle og Grassi-familien i Italien.

WHAT YOU GET

Du har frit valg til alt hos Rondo på Nørrebro. Køb ét eller flere værdibeviser. Få croissanter – alt fra plain til pain au chocolat og mandel. Smag kardemommesnegle, spandauere og kanelsnurrer. Få jam buns med hindbærsyltetøj og morning buns med appelsin, kanel og sukkerovertræk. Køb focaccia-sandwich med alt fra ricotta, mortadella og basilikum til varianter med bagt græskar, tahin, syltede rødløg og sumak. Få smurte surdejsboller med Vesterhavsost. Få surdejsbrød og rugbrød med ristede græskarkerner. Smag savory pastries med spinat og feta. Få chocolate chip cookies med havsalt og meget mere.

CONDITIONS

  • Værdibeviset indløses hos Rondo
  • Værdibeviset kan anvendes fra d.d. til og med den 9. februar 2023
  • Hvert værdibevis har en værdi af 100 kr. til frit valg hos Rondo
+ HOURS

Monday - Friday 7:30-17:00
Saturday - Sunday 8:00-16:00

+ ABOUT

De startede med at bage i baglokalet på deres naturvinbar og spiseri, Gaarden & Gaden. I mange år lå det i kortene, at de skulle åbne selvstændigt bageri, og i juni 2021 skete det så endelig. Rondo åbnede 150 meter væk fra spiseriet, og for første gang fik bagerne deres helt eget sted. Et åbent værksted, hvor de tager afsæt i de nordiske bagertraditioner, og hvor de samtidigt ikke er bange for at eksperimentere.

+ WHERE

Sjællandsgade 7
2200 Copenhagen N