Æblerov
1168     SOLD
- +
EXPIRED
300 DKK
150 DKK

Frit valg til alt hos Æblerov på Nørrebro – Dansk cider-hitmager har åbnet pop-up! Få alt fra ”klassisk” vildgæret cider til flasker, hvor cider blandes med øl og vin

De udvisker grænserne mellem cider, øl og vin. De ved ikke altid, hvilket label de skal sætte på deres flasker, for hvad hedder det, når vildgæret cider fx krydses med druer, som normalt bruges til vin? Og hvordan smager det, når æbler tørhumles med Citra fra Yakima Valley i Washington State? Hos Æblerov har de altid været legende. I 2011 producerede de 66 flasker i Morten Sylvest-Noers garage. I dag er produktionen på 100.000 flasker årligt, og flere af flaskerne ender på verdens bedste restauranter.

WHAT YOU GET

Du har frit valg til alt i Æblerovs Pop-Up Shop på Nørrebro. Køb ét eller flere værdibeviser. Få Pêchillant 2021 – vildgæret cider- og ølhybrid lavet på danske Topaz og Rød Aroma æbler, pære og fersken. Køb Sig Natur 2019 Magnum lagret på gamle Bourgogne-fade og Rainbow Child 2020 lavet på Solaris druer og Aroma æbler, tørhumlet med Citra. Smag Benene på Nakken og Frankofil 2020. Køb Blasfemi 2021 på Pinot Noir, Chardonnay og danske æbler. Få Cox i Pæren 2021 med Holsteiner Cox æbler og pærer fra Lærkehøj. Køb Prendila Così 2020 med Rondo og Regent druer. Få Peeled lavet på Topaz æbler tørhumlet med Citra og Azacca fra Yakima Valley. Få Geil – hybrid af cider og vildgæret øl tilsat kirsebærvin – og meget mere.

CONDITIONS

  • Værdibeviset indløses i Æblerovs Pop-Up Shop på Nørrebro
  • Værdibeviset kan anvendes fra d.d. til og med den 18. november 2022
  • Hvert værdibevis har en værdi af 300 kr. med frit valg til alt i Æblerovs Pop-Up Shop
+ HOURS

Onsdag - fredag, kl. 12-18

+ ABOUT

De laver vildgæret cider og anden-generations frugtvin af danske økologiske frugter og bær. Gæringen kickstartes af gærcellerne, der bor på frugtens overflade, og boblerne dannes naturligt under flaskegæringen, som man kender det fra pét-nats i naturvinens verden. Hos Æblerov dyrker de vildskaben, velsmagen og alle de små og store overraskelser, som naturen disker op med. Det her er smagen af rene tilfældigheder.

+ WHERE

Pop-Up Shop @ Basal
Ægirsgade 19
2200 København N