ÅBEN Kødbyen
6000    SOLD
0   LEFT
- +
SOLD OUT
150 DKK
75 DKK

2 store fadøl hos ÅBEN i Kødbyen – Hipt mikrobryggeri har åbnet 16-haners bar med øl fra frithængende ståltanke

I 2019 blev de kåret som Årets Danske Bryggeri, og de seneste tre somre har de haft pop-up bar i Kødbyen. I maj vandt ÅBEN så Årets Bar 2022 i Politiken, og det måske vildeste er, at de på det tidspunkt ikke havde åbnet det, de har brugt de sidste 3 år på at bygge. I lokalet bag pop-up’en har de nu åbnet deres 1000 kvm store bryggeri, som har 16-haners bar med øl fra frithængende tanke. Ét af de mest tjekkede ølspaces, du måske nogensinde har set, ikke bare i Danmark men også uden for landets grænser.

WHAT YOU GET

Få 2 store fadøl hos ÅBEN i Kødbyen. Du har frit valg mellem alt på hanerne. Smag 5th Anniversary Double IPA og O/Sour med mango og hvid fersken. Få Deliciosa Sour IPA og Eat Your Greens Double IPA brygget på Citra og Simcoe. Få Stolen Red Berries Berliner Weisse med hindbær, kirsebær og brombær. Nyd Elm German-style Pilsner og Supermoon Imperial Stout med noter af kaffe og lakrids. Smag Specular Triple IPA brygget på Citra, Nectaron og Mosaic. Få Lakeside India Pale Lager og Cloudless West Coast IPA. Nyd Triple Two IPA på Citra og Idaho 7. Få Holy Tropical Fruits Berliner Weisse og meget mere.

CONDITIONS

  • Værdibeviset indløses hos ÅBEN i Kødbyen
  • Værdibeviset kan anvendes fra d.d. til og med den 15. februar 2023 (OBS! Ekstraordinært forlænget til den 28. februar 2023)
+ HOURS

Mandag, kl. 15-23
Tirsdag - torsdag, kl. 15-24
Fredag - lørdag, kl. 12-24
Søndag, kl. 14-23

+ ABOUT

De er ét af landets hurtigst voksende bryggerier, og de brænder for hoppy IPAs og Fruited Sours. I 2017 startede ÅBEN på en gård i Kolding, og de færreste havde nok gættet, at bryggeriet blot fem år efter ville være blandt de bedste i Danmark, og at de i Kødbyen skulle stå bag ét af de mest imponerende øluniverser, der findes. Her har de forvandlet et fredet space fra 1906 til bryggeri og ølbar og snart også restaurant. Et sted, hvor gæsterne nyder øl, alt imens bryggerne arbejder for fuld tryk.

+ WHERE

Kødbyen
Slagtehusgade 15
1715 København V