Ølmand
2007    SOLD
0   LEFT
- +
SOLD OUT
300 DKK
150 DKK

Frit valg til alt hos Ølmand på Vesterbro – Kombineret bar og bottle shop har samlet de bedste bryggerier i verden

De danske bryggerier er i topform, men der sker seriøst spændende ting på ølfronten også uden for landets grænser – fx kommer 65 af verdens 100 bedste bryggerier fra USA (ref. RateBeer, The Best In The World). Hos Ølmand har de samlet de bedste af de bedste, og med 20.000 bryggerier i verden så er der massere at vælge imellem. De kombinerer bar med bottle shop, og deres kæmpe køleskabe er spækket med øl fra bl.a. Other Half, Evil Twin og The Veil, Cloudwater, Verdant, Omnipollo og Gamma.

WHAT YOU GET

Du har frit valg til alt hos Ølmand på Vesterbro. Køb ét eller flere værdibeviser. Du kan både bruge Ølmand som bar og bottle shop. Få Hop Showers Double IPA fra Other Half brygget på Citra og Amarillo. Køb Luxurious Luxury Gose fra Evil Twin i collab med The Veil. Smag 3 Fonteinen Oude Geuze Sour og For All You Give Triple IPA fra Track Brewing Co. Få Amundsen Rocky Road Ice Cream og Peanut Butter & Coconut Cookies Pastry Stout. Nyd Big Doink Double IPA fra Gamma og ÅBEN Elm Pilsner. Få Cloudwater Volley West Coast IPA og Happy Talk Saison fra Pressure Drop. Smag Bianca Orange Pineapple Marshmallow Lassi Gose fra Omnipollo og Evil Fusion Sour fra Evil Twin. Få All Must Go IPA fra Deya, Verdant Whale Sharks Double IPA og meget mere. Du kan også få snacks og cider.

CONDITIONS

  • Værdibeviset indløses hos Ølmand
  • Værdibeviset kan anvendes fra d.d. til og med den 21. december 2022
  • Hvert værdibevis har en værdi af 300 kr. til frit valg hos Ølmand
+ HOURS

Tirsdag - torsdag, kl. 15-22
Fredag - lørdag, kl. 15-24

+ ABOUT

Det er et år siden, at de slog dørene op, og tilløbet har været langt, for når målet er at vælge det bedste øl i verden, så skal man igennem en del. Bare herhjemme er antallet af bryggerier steget fra 12 i år 2000 til knapt 250 bryggerier sidste år, og det gør det svært at orientere sig. Alligevel er der sket minimalt på bottle shop markedet i København, og det vil Ølmand nu lave om på. Her har de 200 forskellige øl på dåse og altid 4 øl på fad.

+ WHERE

Enghavevej 14a
1674 København V