La Gare
1003     SOLD
0    LEFT
- +
SOLD OUT
200 DKK
99 DKK

Frit valg til alt hos La Gare på BaneGaarden – Grøn oase byder på funky naturvin i samarbejde med VinSuperNaturel

Vinene er håndplukket fra bæredygtige vinbrug rundt omkring i Europa, og de er produceret med minimal menneskelig indblanding og manipulation. Druerne er mere eller mindre kendte, og vinene changerer fra hvid til gul over orange til rød. I samarbejde med naturvinspionererne fra VinSuperNaturel driver BaneGaarden vinbar, og det er 3 måneder siden, at de slog dørene op. Navnet er La Gare, og her serverer de naturvin akkompagneret af charcuterie fra små økologiske producenter.

WHAT YOU GET

Du har frit valg til alt hos La Gare på BaneGaarden. Køb ét eller flere værdibeviser. Invitér venner og familie med på naturvinbar i naturskønne omgivelser. Smag Edelzwicker (hvid) fra Domaine Geschickt i Alsace. Få L'alba al Turó Rosat (pét-nat) fra Mas Gomà – lavet på 100% Grenache og med noter af jordbær og rabarber. Få Saittole (orange) fra Cantina Ribelàs vinmarker i Lazio. Nyd Grundstein Riesling (hvid) fra NIBIRU i Schönberg am Kamp. Smag Montplaisir (rød) fra Domaine de Costes-Cirgues lavet på Merlot, Carignan og Mourvèdre. Få charcuterie-tallerken med alt fra mortadella til røget skinke, Vesterhavsost, taleggio, ramsløgpesto, syltet grønt og friskbagt surdejsbrød. Få hummustallerken, luksustoast og meget mere.

CONDITIONS

  • Værdibeviset indløses hos La Gare på BaneGaarden
  • Værdibeviset kan anvendes fra d.d. til og med den 11. september 2022
  • Hvert værdibevis har en værdi af 200 kr. til frit valg hos La Gare
+ HOURS

Frem til den 14. august
Mandag - søndag, kl. 13-20

Fra den 15. august
Fredag - søndag, kl. 13-19

+ ABOUT

Hos La Gare er vinene naturlige lige som omgivelserne. Vinbaren ligger i det 15.000 kvm grønne område mellem Sydhavnen og Vesterbro, som i årtier lå stille hen, men som i dag er forvandlet til en gastronomisk destination med respekt for naturen. Området hedder BaneGaarden, og da de tidligere i år åbnede vinbar, så skete det selvfølgelig sammen med VinSuperNaturel – de danske naturvinspionerer, der i 2010’erne bragede ind på vinmarkedet, før naturvin var på alles læber.

+ WHERE

BaneGaarden
Otto Busses Vej 45
2450 København SV