VAKKA Tea Bar
1840     SOLD
- +
EXPIRED
100 DKK
50 DKK

Frit valg til alt hos VAKKA i Elmegade – New York inspireret tebar byder på iste, te latte, kombucha, te-softice og te i løsvægt

Det er knapt et år siden, at de slog dørene op. De er en af byens første dedikerede tebarer, perfekt placeret i Elmegade og inspireret af Pu Wangs fortid i New York. Hos VAKKA får de te fra store og små bæredygtige plantager. De sælger teen i løsvægt og bruger den i et utal af drikke, som du nok aldrig før har smagt. Deres te-sommeliers excellerer i alt fra iste til te latte, softice og kombucha. Bag tebaren står den kinesiske iværksætter Pu Wang og Nikolaj Brøndsted – én af landets bedste bartendere.

WHAT YOU GET

Du har frit valg til alt hos VAKKA i Elmegade. Køb ét eller flere værdibeviser. Smag iste lavet på grøn te, kombucha, jordbær og citron. Få cold brew, is-chai, te latte og kombucha i glas og på flaske. Få softice på sødmælk infuseret med Oolong, sort og grøn te, toppet med sprød vaffel. Nyd matcha og chai latte. Smag Oolong Colada med Plantation Rum, kokos, ananas og kombucha. Køb te i løsvægt, så du kan brygge te derhjemme. Få alt fra grøn te til sort te og Oolong hentet hjem fra bæredygtige plantager. Smag Half Moon Bites lavet på havregryn, mandler, kokos og tranebær. Køb termobryggere, te-infusere og meget mere.

CONDITIONS

  • Værdibeviset indløses hos VAKKA
  • Værdibeviset kan anvendes fra d.d. til og med den 28. september 2022
  • Hvert værdibevis har en værdi af 100 kr. til frit valg hos VAKKA
+ HOURS

Mandag - fredag, kl. 12-18
Lørdag - søndag, kl. 12-17

+ ABOUT

Det vrimler med gode kaffebarer i København, men der er langt færre steder at gå hen, hvis man er vild med te – både den klassiske og innovative af slagsen. Sidste år åbnede VAKKA i Elmegade, og tebaren er nem at overse, for den er ikke ret stor. Men her brygger de te på seriøst højt niveau, og de laver te-baserede drikke, som ingen har lavet før i Danmark.

De arbejder med nogle af verdens fineste teer, som de får hjem fra bæredygtige plantager i Kina. De respekterer traditionerne, og de skaber gode vilkår for alle i værdikæden. Hos VAKKA kombineres Pu Wangs netværk i teverdenen med Nikolaj Brøndsteds fortid som medejer af cocktailbaren Brønnum. De storsatser på te, og de eksperimenterer med unikke smage og kombinationer.

+ WHERE

Elmegade 14
2200 København N