Otto Pizza
2017     SOLD
0    LEFT
- +
SOLD OUT
280 DKK
140 DKK

2 pizza combos hos Otto på Rådhuspladsen – Napolitansk pizzabar stormer frem, og det her er deres nyeste location

Han har en finger med i alt fra Pluto til Gorilla, Barabba og Maison, og han står bag Jagger i kompagniskab med Christian Brandt. I knapt et år nørdede den tidligere Michelin-kok Rasmus Oubæk pizzaer derhjemme, og i januar 2021 kunne Oubæk & Brandt så ikke længere lade vær. De åbnede Otto som en hyldest til den napolitanske pizza og dens karakteristiske bløde bund. De startede på Vesterbro, så udvidede de til Frederiksberg og Amager, og for to måneder siden åbnede de på Rådhuspladsen.

WHAT YOU GET

Få 2 pizza combos med crust dips og sodavand hos Otto på Rådhuspladsen. Spis i pizzabaren eller bestil 'to go'. Du har frit valg mellem alle pizzaerne på kortet. Smag nr. 4 med pepperoni, tomat, mozzarella og parmesan. Få nr. 10 med kartoffel, mascarponecreme, rosmarin, parmesan og sort peber. Få nr. 3 med ’nduja, tomat, mozzarella og basilikum. Smag nr. 7 med champignon, palmekål, parmesan og mascarpone. Få nr. 8 med mozzarella, blåskimmelost, taleggio og pecorino. Nyd nr. 5 med skinke, champignon, tomat, mozzarella og oregano. Få nr. 9 med mortadella, oliven, mascarpone, mozzarella og citron. Få crust dips – alt fra stracciatella til salsa verde, marinara og chili. Nyd valgfri Coca-Cola, Ramlösa eller Squash. Hint! Hvis du ønsker at færdigbage pizzaerne derhjemme, så kan de også fås som ”Heat at Home”.

CONDITIONS

  • Værdibeviset indløses hos Otto på Rådhuspladsen
  • Værdibeviset kan anvendes fra 29. april til og med den 3. august 2022
  • For takeaway: Hvis du vil slippe for at stå i kø, så kan du bestille på forhånd via www.ottopizza.dk
+ HOURS

Mandag - torsdag, kl. 12-21
Fredag - lørdag, kl. 11-22
Søndag, kl. 11-21

+ ABOUT

Pizzaerne er bløde og luftige, og de er toppet med nøje udvalgt charcuterie, ost og grønt. Dejen har koldhævet i flere døgn, og pizzaerne bages ved op mod 500 grader i blot 90 sekunder. Hos Otto har de specialiseret sig i den napolitanske pizza, som kan genkendes ved dens helt særlige bund og de leopardagtige pletter, som kanten får fra ovnens hårde varme.

Alt imens mange troede, at niveauet ikke kunne blive højere, så skete det igen. Rasmus Oubæk og Christian Brandt har genbrugt deres formel fra Jagger, og med Otto byder de på byens måske bedste pizzaer. De serverer pizzaerne varme, som du kender det fra det traditionelle pizzeria, men de fås også forbagte og kolde – til hvis du skal i sommerhus eller bare vil have god pizza liggende i køleskabet derhjemme.

+ WHERE

H.C. Andersens Boulevard 12
1553 København V