Morsel Bao
1005    SOLD
0   LEFT
- +
SOLD OUT
395 DKK
195 DKK

Bao & bowl combo for 2 personer hos Morsel på Frederiksberg og Østerbro – Hip bao bar udvider med ny location

De nørder bowls og baos, Asiens svar på burgeren, og de sælger flere hundrede om dagen. Kokkene fusionerer det kinesiske, japanske og koreanske, og de laver alt fra bunden – fra fluffy bao buns til syltede grøntsager og BBQ-marinader. Det er 2 år siden, at Morsel åbnede på Frederiksberg, og i næste uge udvider de med bao bar på Østerbro. Kortet spænder over alt fra klassiske bowls og baos til varianter, som du aldrig før har smagt, og det er med god grund, at gæsterne ofte står i kø ud på gaden.

WHAT YOU GET

Få bao & bowl combo for 2 personer hos Morsel på Frederiksberg og Østerbro. Spis i én af restauranterne eller bestil 'to go'. Comboen kommer med 2 baos, 2 bowls og 1 small dish, og du har frit valg mellem alt på kortet. Smag Crispy Fried Chicken Bao med coleslaw og house sauce. Få Classic Pork Bao med braiseret svin, peanuts og syltet grønt. Nyd Teriyaki Duck Bao med grillet and, agurk, forårsløg og teriyakisauce. Smag Veggie Bao med bøgehatte, østershatte, kål og wafu-dressing. Få Teriyaki Duck Rice Bowl med pekingand, jasminris, syltet grønt og teriyakisauce. Nyd Chicken Rice Bowl og Signature Noodle Bowl med nudler, kål, peanuts og soja-lime-sauce. Få valgfri small dish – alt fra Chicken Gyoza til Wontons og Shrimp Tempura.

CONDITIONS

  • Værdibeviset kan indløses hos Morsel Bao på Frederiksberg og Østerbro
  • Værdibeviset kan anvendes fra d.d. til og med den 18. august 2022
+ HOURS

Frederiksberg
Mandag - søndag, kl. 12-21

Østerbro
Mandag - søndag, kl. 17-21

+ ABOUT

De serverer godbidder fra Asien. Råvarerne er i særklasse, og alt bliver lavet i hånden. Hos Morsel sværger kokkene til de oldgamle asiatiske teknikker, og opskrifterne er gået i arv gennem generationer. De respekterer de klassiske smage, men samtidig er de ikke bange for at udfordre med nye spændende twists.

Det er 2 år siden, at Morsel slog dørene op for første gang. De er et af de første steder i landet, der er gået all-in på bowls og de bløde, dampede bao buns, som fyldes med alt fra friske og syltede grøntsager til kød og stegte svampe. De kombinerer restaurant og takeaway. Stilen er dejlig afslappet, og stemningen sender tankerne mod Asien.

+ WHERE

Godthåbsvej 48
2000 Frederiksberg

Odensegade 3
2100 København Ø
(åbner den 21. april)