Vanvittig god kaffe: 2 poser valgfri kaffe fra Copenhagen Coffee Lab på Amager – Få friskristede kaffebønner fra ét af landets bedste risterier

Simon Evers
Head Concierge
2502 købt
190,-    /    95,-

De er anbefalet af Politiken, Condé Nast og Lonely Planet. De rejser rundt i verden på jagt efter verdens bedste kaffebønner, og de samarbejder med store og små ukendte kaffefarmere i alt fra Guatemala til Brasilien, Colombia, Etiopien og Kenya. Siden 2013 har Copenhagen Coffee Lab haft risteri i København, og der er ingen tvivl om, at de er ét af landets absolut bedste. De nørder kaffebønner og ristning, og de har samlet et internationalt hold bestående af branchens dygtigste ristere.

Det får du

Få 2 poser á 250 g med friskristede kaffebønner fra Copenhagen Coffee Lab. Værdibeviset kan indløses i Copenhagen Coffee Labs kaffebar på Amager. Du har frit valg mellem alle de forskellige kaffebønner, og du bestemmer selv, om du ønsker bønnerne hele eller kværnet. Få San Jerónimo Villa Sarchi fra Guatemala med bløde noter af hasselnød og kakao. Køb La Florida fra Arturo Meza Hill i El Salvador – dyrket i højderne ved Vólcan Santa Ana. Få Proexo Co-op fra Honduras og Finca Ceylan fra Guatemala med noter af pistacie, karamel og blodappelsin. Smag Fazenda Dona Nenem fra Eduardo Campos’ familieplantage i det sydøstlige Brasilien. Få Ecolsierra fra Colombia, Iyego Marimira fra Kenya og meget mere.

Copenhagen Coffee Lab

Strandlodsvej 48
2300 København S
RatingRatingRatingRatingRating
Google (4,5)

INDLØSNING

  • Værdibeviset indløses hos Copenhagen Coffee Lab på Amager
  • Værdibeviset kan anvendes fra d.d. til og med den 31. marts 2022

Om Copenhagen Coffee Lab

De har kaffebar på Amager og risteri i Sydhavnen, og i løbet af de seneste 9 år har de opbygget personlige relationer til nogle af verdens dygtigste kaffefarmere. Hos Copenhagen Coffee Lab er de kompromisløse i deres tilgang til friskhed og kvalitet, og de har tænkt bæredygtighed ind i alt fra sourcing af kaffebønner til transport og emballage. De sikrer farmerne gode vilkår, og kaffebønnerne roterer efter sæson.

De har skabt sig et navn i ind- og udland, og det er nok de færreste, der ved, at Copenhagen Coffee Lab på blot tre år har åbnet flere end 30 kaffebarer rundt om i Europa. De rister al kaffen i Sydhavnen, hvor de har gennemrenoveret en 750 kvm stor industrihal. Deres ristere kommer fra vidt forskellige steder i verden, men fælles for dem alle er passionen for kaffe, for håndværket og teknikkerne bag.

 

Åbningstider

Mandag - fredag, kl. 7:30-17:00
Lørdag - søndag, kl. 9:00-17:00

190,-    /    95,-
UDSOLGT
2502 købt

UDSOLGT!

Copenhagen Coffee Lab

Strandlodsvej 48
2300 København S
RatingRatingRatingRatingRating
Google (4,5)

INDLØSNING

  • Værdibeviset indløses hos Copenhagen Coffee Lab på Amager
  • Værdibeviset kan anvendes fra d.d. til og med den 31. marts 2022
UDSOLGT