Gamma Brewing Company
2510     SOLD
0    LEFT
- +
SOLD OUT
300 DKK
150 DKK

Frit valg til alt hos Gamma Brewing Co. i Herlev – Besøg ét af landets hippeste mikrobryggerier og få friskbrygget øl med hjem

I flere år har efterspørgslen været større end det, de har kunnet brygge. De er landets måske hippeste mikrobryggeri, og over de seneste 14 måneder har de firedoblet deres kapacitet i et forsøg på blot at kunne følge med. De brygger i Herlev – et stenkast fra København. Selve bryggeriet er helt nyt, og alt er state-of-the-art. Hos Gamma nørder de det hazy & humlede, og IPAs er deres speciale. Bryggerne er eksperimenterende, og de brygger i små batches. Øludvalget roterer, og deres øl bliver ofte revet væk.

WHAT YOU GET

Du har frit valg til alt hos Gamma Brewing Co. Køb ét eller flere værdibeviser. Beviserne kan indløses på bryggeriet i Herlev. Få Big Doink Double IPA brygget på amerikansk Cashmere, Citra og Mosaic humle. Køb Zig Zag Session IPA og Freak Wave IPA med bløde noter af tropisk frugt. Nyd Suborbital Dry Stout og Extra Natural Pilsner. Få Radial Double IPA og Worlds Colliding Milkshake IPA med mango. Smag Hop Sweat Pt. 2 – Fresh Hop IPA på Simcoe, Mosaic og Amarillo fra Californien. Få Goofy Brown Ale og Crackle Smoked Porter. Køb Aquaticus brygget på Mosaic, Belma & El Dorado. Få Chiral IPA, Up For Air Micro IPA og meget mere.

CONDITIONS

  • Værdibeviset indløses hos Gamma Brewing Co.
  • Værdibeviset kan anvendes fra d.d. til og med den 12. marts 2022
  • Hvert værdibevis har en værdi af 300 kr. til frit valg hos Gamma Brewing Co.
+ HOURS

Fredag, kl. 12-18
Lørdag, kl. 11-15

+ ABOUT

De startede som et hobbyprojekt i 2015, og på rekordtid har de skabt ét af landets bedste bryggerier. Hos Gamma er de underspillede, og de går bevidst efter at være lidt under radaren. Bryggerne udfordrer de gængse bryggemetoder og teknikker. De eksperimenterer med forskellige humletyper og smagsprofiler, og de har aldrig gjort andet end blot at fokusere på øllets kvalitet.

De brygger øl for at have det sjovt, og deres kærlighed til øllet skinner igennem alt det, de laver. De har inkarnerede fans i ind- & udland, og deres øl serveres på alt fra Michelin-hædrede restauranter til anerkendte barer. Nu storsatser Gamma Brewing Co. på en endnu tættere relation til privatforbrugeren, og med deres bryggeri i Herlev tager de kvalitet og friskhed til næste niveau.

+ WHERE

Smedeholm 18
2730 Herlev