Agrain
689    SOLD
- +
EXPIRED
200 DKK
100 DKK

Frit valg til alt i Agrains webshop inkl. gratis levering – Dansk start-up forvandler restprodukt fra øl og whisky til økologiske fødevarer

Honningristet granola med chiafrø og frysetørrede hindbær. Grove chips med havsalt og eksotiske krydderier. Knækbrød til den hurtige sult og rent maskmel til når du bager derhjemme. Som en af de første virksomheder i verden forvandler Agrain mask – restproduktet fra øl og whisky – til fødevarer. Og restprodukt er der massere af. Øl er verdens tredje mest konsumerede drik. Årligt smider bryggerierne mere end 42 millioner tons mask ud, og samtidig sulter millioner af mennesker verden over.

WHAT YOU GET

Du har frit valg til alt i Agrains webshop. Køb ét eller flere værdibeviser. Du får gratis levering til pakkeshop. Få grove chips – kaldet Agrain Crisps – med alt fra havsalt til eksotiske krydderier. Køb honningristet Granola Nutty lavet på havregryn, chiafrø, hørfrø, stout-maskmel og hasselnødder. Få Granola Berry med frysetørrede hindbær, solbær og hyben. Få Crackers – miniknækbrød med mask og havsalt. Køb maskmel til når du bager derhjemme. Få 01 Maskmel Pilsner ideel til morgenboller og pizza. Få 02 Maskmel IPA perfekt til gulerodskage og kerneboller. Køb 03 Maskmel Stout til rugbrød og alt med chokolade. Få 04 Maskmel Whisky til croissanter og pandekager. Køb rugbrøds-bageblanding med 03 Maskmel Stout. Få tebolle-bageblanding med 04 Maskmel Whisky og meget mere.

CONDITIONS

  • Værdibeviset kan indløses i Agrains webshop – www.agrainproducts.com
  • Værdibeviset kan anvendes fra d.d. til og med den 1. marts 2022
  • 24 timer efter at du har købt dit værdibevis, kan det indløses på www.agrainproducts.com
  • I webshoppen kan du indløse ét værdibevis pr. ordre. Der er gratis levering til pakkeshop på alle ordrer
  • Agrain leverer til hele Danmark
  • Hvert værdibevis har en værdi af 200 kr. til frit valg hos Agrain
+ ABOUT

Hvert år bliver der konsumeret 200 milliarder liter øl, og det betyder, at det kun er vand og te, som vi drikker mere af. Men når man brygger øl, så er der en masse restprodukt, som aldrig bliver brugt – og det laver Agrain nu om på. De samarbejder med danske mikrobryggerier. De udvikler sunde økologiske fødevarer, og de er med til at mindske det store fødevaretab, som normalt er forbundet med ølbrygning.

I 2018 vandt de Venture Cup, som hylder impact based start-ups, og i 2020 ramte de første Agrain-produkter så for alvor markedet. Deres fødevarer er bæredygtige, spækket med næring og produceret på fabrikken i Bjæverskov. Tankesættet er cirkulært, og Agrain gør det eneste rigtige i en verden med mangel på ressourcer.

+ WHERE

Vestergade 18C
1456 København K