5 stjerner i Berlingske: 3-retters frokostmenu hos Michelin-anbefalede Meille i Indre By – Tidligere Noma-kok slår benene væk under Berlingske og nu også Børsen

Simon Evers
Head Concierge
3083 købt
295,-    /    165,-

Tre år i træk har Michelin fremhævet Meille som én af landets bedste restauranter. Tilbage i april skrev Berlingske ”En af byens smukkeste frokostmenuer” og kvitterede med 5 stjerner. For tre uger siden fulgte Børsen så trop med anmeldelsen ”Til 295 kr. er det ret impone­rende, hvad denne nordiske restaurant kan”. Hos Meille byder den tidligere Noma-kok Mads Rye Magnusson på topanmeldt gastronomi. Restauranten ligger i hjertet af København. Omgivelserne er fantastiske og stemningen afslappet.

Det får du

Få 3-retters frokostmenu hos Michelin-anbefalede Meille i Indre By. Hvert værdibevis gælder for 1 person. Køb ét eller flere beviser. Menuen er tilpasset sæsonens fineste råvarer og sammensættes på dagen af køkkenchefen. Smag fx rimmet kammusling med purløgsemulsion, røgede mandler, kærnemælkssauce og porreaske. Få andebryst med smørstegt rosenkål, rødbede i kirsebærvinaigrette og sauce på morkler og ristede kastanjer. Nyd tonkabønne-is med knust chokolade, brændte mandler, solbærstøv og meget mere.

Meille

Sankt Peders Stræde 24A
1453 København K
RatingRatingRatingRatingRating
Berlingske

INDLØSNING

  • Værdibeviset indløses hos Meille
  • Hvert værdibevis gælder for 1 person
  • Menuen serveres til frokost (tirsdag - søndag, kl. 12-15)
  • Værdibeviset kan anvendes fra d.d. til og med den 5. maj 2022
  • Booking foretages via www.restaurant-meille.dk

Sagt af andre

Maden er fantastisk! Måske det bedste, vi har smagt i København.
Et virkelig lækkert sted.
Yderst delikat, veltillavet og smuk æstetisk mad!
Tak for en madoplevelse i særklasse!
Ekstremt lækre retter og smukke omgivelser.
Vi kommer helt sikkert igen!

Af Clare, Bettina, Niels, Heidi, Philip & Ida – Kilde: TripAdvisor

Om Meille

Køkkenet er nordisk, og kokkene er nogle af landets bedste. I hyggelige Sankt Peders Stræde kreeres der gastronomi med udgangspunkt i sæsonens råvarer. Grøntsagerne er dyrket lokalt. Fiskene fanges i de skandinaviske farvande, og kødet kommer fra anerkendte danske gårde. Der er fuld smæk på smagen, og alt er tilberedt fra bunden med omhu og kærlighed til håndværket.

Hos Meille er tilgangen udfordrende, og alt er efter køkkenchef og ejer Mads Rye Magnussons personlige smag. Den tidligere Michelin-kok har modtaget topanmeldelser samt udmærkelse i Michelin-guiden, og de smukke restaurationslokaler bidrager til en fantastisk helhedsoplevelse.

 

Åbningstider

Frokost
Tirsdag - søndag, kl. 12-15

Aften
Tirsdag - søndag, kl. 17-24

295,-    /    165,-
UDLØBET
3083 købt

Afsluttet:
21-12-2021

Meille

Sankt Peders Stræde 24A
1453 København K
RatingRatingRatingRatingRating
Berlingske

INDLØSNING

  • Værdibeviset indløses hos Meille
  • Hvert værdibevis gælder for 1 person
  • Menuen serveres til frokost (tirsdag - søndag, kl. 12-15)
  • Værdibeviset kan anvendes fra d.d. til og med den 5. maj 2022
  • Booking foretages via www.restaurant-meille.dk
UDLØBET