Theo
3508    SOLD
0   LEFT
- +
SOLD OUT
400 DKK
225 DKK

7 serveringer hos Theo – Michelin-anbefalede Norrlyst åbner søsterrestaurant i Indre By

For tre måneder siden blev Norrlyst hædret af Michelin. De er med i den røde guide anno 2021, og de er én af blot 11 restauranter i Danmark, som har Bib Gourmand status. I morgen åbner Norrlyst-holdet så endnu en restaurant. Navnet er Theo, og her kreerer kokkene nutidige europæiske retter inspireret af deres yndlingssteder i London, Barcelona og Paris. De bruger råvarer fra små danske gårde. Restauranten ligger i et smukt københavnerhus fra 1819, og køkkenet styres af Emil Eshardt.

WHAT YOU GET

Få 7 serveringer hos Theo i Indre By. Hvert værdibevis gælder for 1 person. Køb ét eller flere beviser. Menuen er tilpasset sæsonens fineste råvarer og sammensættes på dagen af køkkenchefen. Du starter med 4 småretter – fx tatar af okseinderlår med Piment d’Espelette, stracciatella med grillet græskar, hjertesalat med krondildsvinaigrette og ølandsbrød med hvidløgssmør. Herefter får du mellemret, hovedret og dessert. Få stegte kammuslinger med confiteret knoldselleri og sauce på fermenteret hvidløg. Smag grillet andebryst med langtidsbagt rødbede, sennepsskud og andesauce. Nyd Københavnerstang sundae med vanilje-is, karamelliseret ananas, brændte mandler og flydende karamel. Du kan også få menuen i vegetarisk udgave.

CONDITIONS

  • Værdibeviset indløses hos Theo
  • Hvert værdibevis gælder for 1 person
  • Værdibeviset kan anvendes fra d.d. til og med den 30. april 2022
  • Booking foretages online – anfør "Theo Menu" på din reservation
+ HOURS

Frokost
Mandag - lørdag, kl. 11:30-16:00

Aften
Mandag - lørdag, kl. 17:00-23:00

+ ABOUT

Hos Theo lader kokkene sig ikke styre af dogmer, i stedet henter de inspiration i alverdens køkkener og i de retter, som de selv godt kan lide. De arbejder med lokale landbrug, der værner om dyrevelfærd, bæredygtighed og økologi. De får kød og fjerkræ hjem fra Grambogård og Hopballe Mølle. Grøntsagerne er økologisk dyrket på Kiselgården, og fiskene fanges i de skandinaviske farvande.

Stilen er contemporary og stemningen uformel. Restauranten er prydet med rå trægulve, snedker-stole og lyse, pudsede vægge, der får modspil af borde malet i tjekkede pangfarver. Hos Theo er det gæsten og den gode oplevelse, der er i centrum. Rammerne er fantastiske, og maden er i en klasse for sig.

+ WHERE

Skindergade 29
1159 København K