Otto Rådhuspladsen
3033    SOLD
0   LEFT
- +
SOLD OUT
240 DKK
120 DKK

2 pizza combos hos Otto på Vesterbro, Frederiksberg og Amager – Tidligere Michelin-kok er gået all-in på den napolitanske pizza

Han har en finger med i alt fra Pluto til Gorilla, Barabba og Maison, og han står bag Jagger i kompagniskab med Christian Brandt. I knapt et år nørdede den tidligere Michelin-kok Rasmus Oubæk pizzaer derhjemme, og tilbage i januar kunne Oubæk & Brandt så ikke længere lade vær. De åbnede Otto som en hyldest til den napolitanske pizza og dens karakteristiske bløde bund. De startede på Vesterbro, så udvidede de til Frederiksberg, og på fredag slår de dørene op på Amager.

WHAT YOU GET

Få 2 pizza combos med sodavand hos Otto på Vesterbro, Frederiksberg og Amager. Spis i én af pizzabarerne eller bestil 'to go'. Du har frit valg mellem alle pizzaerne på kortet. Smag nr. 4 med pepperoni, tomat, mozzarella og parmesan. Få nr. 10 med kartoffel, mascarponecreme, rosmarin, sort peber og parmesan. Få nr. 3 med ’nduja, tomat, mozzarella og basilikum. Smag nr. 7 med champignon, palmekål, parmesan og mascarponecreme. Få nr. 8 med mozzarella, blåskimmelost, taleggio og pecorino. Nyd nr. 5 med skinke, champignon, tomat, mozzarella, oregano og parmesan. Få nr. 9 med mortadella, grønne oliven, mascarponecreme, mozzarella og citron. Nyd valgfri sodavand – alt fra Coca-Cola til Zero og Squash. Hint! Hvis du ønsker at færdigbage pizzaerne derhjemme, så kan de også fås forbagte.

CONDITIONS

  • Værdibeviset kan indløses hos Otto på Vesterbro, Frederiksberg og Amager (kan ikke indløses online)
  • Værdibeviset kan anvendes fra d.d. til og med den 1. marts 2022
+ HOURS

Mandag - torsdag, kl. 12-21
Fredag - søndag, kl. 11-21

+ ABOUT

Pizzaerne er bløde og luftige, og de er toppet med nøje udvalgt charcuterie, ost og grønt. Dejen har koldhævet i flere døgn, og pizzaerne bages ved op mod 500 grader i blot 90 sekunder. Hos Otto har de specialiseret sig i den napolitanske pizza, som kan genkendes ved dens helt særlige bund og de leopardagtige pletter, som kanten får fra ovnens hårde varme.

Alt imens mange troede, at niveauet ikke kunne blive højere, så er det nu sket igen. Rasmus Oubæk og Christian Brandt har genbrugt deres formel fra Jagger, og med Otto byder de på byens måske bedste pizzaer. De serverer pizzaerne varme, som du kender det fra det traditionelle pizzeria, men de fås også forbagte og kolde – til hvis du skal i sommerhus eller bare vil have god pizza liggende i køleskabet derhjemme.

+ WHERE

H.C. Andersens Boulevard 12
1553 København V
(åbner 18. februar)

Værnedamsvej 18
1619 København V

Godthåbsvej 10
2000 Frederiksberg

Strandlodsvej 15
2300 København S