5 hjerter i Politiken: 2 pitamenuer hos Halla Halla på Christianshavn – Gør dig selv en tjeneste! Besøg én af byens bedste pitabarer

Simon Evers
Head Concierge
1006 købt
238,-    /    119,-

Friskbagte pitabrød med alt fra halloumi til tomat-citron-marineret kylling, hjemmelavede falafler og grillet flank steak, akkompagneret af pivfriskt grønt, mellemøstlige spreads og dressinger. De åbnede i januar 2021, og de havde blot været i gang i en måned, da de fik 5 hjerter i Politiken. Hos Halla Halla er køkkenet åbent, maden og stemningen er helt unik. De tiltrækker gæster fra over alt i København, og det er med god grund – her får du nemlig én af byens absolut bedste pitasandwich.

Det får du

Få 2 pitamenuer med fritter, dip og drikke hos Halla Halla på Christianshavn. Spis i pitabaren eller bestil 'to go'. Du har frit valg mellem alt på pitakortet, og du vælger selv fyld, spread og dressing. Smag pita med alt fra halloumi til kylling, falafel og grillet flank steak. Få frisk grønkål, syltet rødkål, tomat, spinat, gulerod, feta, granatæble og ristede solsikkekerner. Vælg hummus eller tzatziki spread. Få dressing på yoghurt og friske urter, romesco eller tahin med gurkemeje. Nyd sprøde fritter med valgfri dip – alt fra mayo til chilimayo, ketchup og chili. Få Coca-Cola, Faxe Kondi, hjemmelavet lemonade og meget mere.

Halla Halla

Dronningensgade 42
1420 København K
RatingRatingRatingRatingRating
Google (4,8)

INDLØSNING

  • Værdibeviset indløses hos Halla Halla
  • Værdibeviset kan anvendes fra d.d. til og med den 27. januar 2022

Sagt af andre

Byens bedste pita!
Super lækker mad! Kan virkelig anbefales...
Nyt favoritsted på Christianshavn!
Det var sgu en god falafel.
Fantastisk sted og dejlig service!
Kæmpe anbefaling herfra...

Af Jens, Mette, Sofie, Christoffer, Johan & Stephanie – Kilde: Google & Facebook

Om Halla Halla

De tager afsæt i det klassiske mellemøstlige køkken. De respekterer traditionerne, og de giver gamle opskrifter fra Mellemøsten et lille nordisk twist. De ligger i hjertet af Christianshavn, og det er under et år siden, at de slog dørene op for første gang. Hos Halla Halla er der direkte udkig til kokkene i køkkenet, stemningen sender tankerne mod varmere himmelstrøg, og den konstante kø af gæster taler sit tydelige sprog.

Lokalet er intimt og mellemøstligt i sit udtryk. Der er små mosaikborde, flettede stole, et væld af farver og vilde planter. Hos Halla Halla mødes gæsterne med smil og varme, og man får straks følelsen af at være på besøg hos en rigtig god ven. Kokkene laver alt fra bunden, og ”… gode råvarer, der er kærligt behandlet, gør nyåbnede Halla Halla til en særligt delikat oplevelse”, som de skrev i Politiken.

 

Åbningstider

Tirsdag - søndag, kl. 11:30-20:30

238,-    /    119,-
UDSOLGT
1006 købt

UDSOLGT!

Halla Halla

Dronningensgade 42
1420 København K
RatingRatingRatingRatingRating
Google (4,8)

INDLØSNING

  • Værdibeviset indløses hos Halla Halla
  • Værdibeviset kan anvendes fra d.d. til og med den 27. januar 2022
UDSOLGT