NOI
1006     SOLD
0    LEFT
- +
SOLD OUT
395 DKK
235 DKK

5 serveringer hos NOI overfor Glyptoteket – Femstjernet boutique hotel lokker med storslået restaurant og historiske omgivelser

Bygningen blev opført i 1903, og i flere årtier var det her, hvor Det Kongelige Danske Musikkonservatorium havde til huse. I dag er det Nobis – det femstjernede boutique hotel – der bor i den historiske bygning, og med sig har de restauranten NOI. Her er kokkene inspireret af smage fra over alt i Europa, og køkkenet styres af Fredrik Sandberg. Han har slået sine folder på nogle af de bedste restauranter i London, Stockholm og København, og råvarerne får han hjem fra små danske landbrug.

WHAT YOU GET

Få 5 serveringer hos NOI overfor Glyptoteket. Hvert værdibevis gælder for 1 person. Køb ét eller flere beviser. Menuen er tilpasset sæsonens fineste råvarer og sammensættes på dagen af køkkenchefen. Smag fx tapiokachips med urtedip og arancini med røget mayo og syltede ramsløgskapers. Få tuntatar med marineret agurk, sesam og brøndkarse. Nyd ribeye med syltede sennepskorn, grillet grønt og rødvinssauce. Smag dekonstrueret lemon meringue pie med smørdejscrumble, citroncreme og brændt marengs. Få chokoladefudge med havsalt, macaron med pistacie og wienernougat vendt i mørk chokolade.

CONDITIONS

  • Værdibeviset indløses hos NOI
  • Hvert værdibevis gælder for 1 person
  • Værdibeviset kan anvendes fra d.d. til og med den 22. december 2021
  • Booking foretages online – anfør "The NOI Symphony" på din reservation
+ HOURS

Tirsdag - lørdag, kl. 18-24

+ ABOUT

Med NOI har Nobis ramt noget helt særligt i København. De er et femstjernet boutique hotel med egen restaurant, og de ligger i én af byens smukkeste bygninger – tegnet af den kongelige bygningsinspektør Martin Borch. De byder gæsterne på afslappet luksus og en helt unik varme, og de er inspireret af, hvordan toprestauranter har lagt sig på hoteller i alt fra London til Stockholm og Paris.

NOI ligger gemt som en oase bag hotellets høje mure. Restauranten er prydet med skandinavisk design og velbevarede, historiske kendetegn, og det kæmpe glasparti giver gæsterne udkig til den smukke gårdhave. Hos NOI er køkkenet dogmefrit, tjenernes nærhed er ubetinget, og vinkortet spænder over alt fra store klassiske vine til funky naturvin fra små producenter.

+ WHERE

Nobis Hotel
H.C. Andersens Boulevard 34
1553 København V