5 hjerter i Politiken: Burgermenu hos Eden Jaxx i Indre By – Vegansk burgerbar stormer frem og udvider med ny location

Simon Evers
Head Concierge
1009 købt
150,-    /    75,-

Blot én måned efter at de havde åbnet deres første burgerbar, så var Politikens anmelder forbi, og hun blev blæst omkuld. Hun kvitterede med 5 hjerter og skrev; ”Præcis så juicy og smækfuld af smag, som man kan drømme om”. Det er et år siden, at Eden Jaxx åbnede på Østerbro. Fra start har køkkenet kun lige akkurat kunnet følge med, og derfor har de nu udvidet med en ny location. De har slået dørene op ved Rundetårn. De tager burgeren til et nyt niveau, og alt ’just happens to be vegan’.

Det får du

Få burgermenu hos Eden Jaxx i Indre By. Spis i byens veganske burgerbar eller bestil 'to go'. Hvert værdibevis gælder for 1 person. Du får burger, fritter og drikke, og du har frit valg mellem alle burgermenuerne på kortet (Double Meal undtaget). Smag The Classic i lun briochebolle med Beyond Meat, tomat, salat, løg, pickles, røget ost og Special Sauce. Få The Rudimental med langtidsbagt portobellosvamp, hvidløg, timian og aubergine, toppet med rødløgsmarmelade, syltet agurk, salat, ost og Green Goddess Sauce. Få The Garden med grillet knoldselleri, tomat-chili-relish, slaw og røget ost. Nyd sprøde fritter og valgfri sodavand eller danskvand. Få Coca-Cola, Faxe Kondi, San Pellegrino og meget mere.

Eden Jaxx Indre By

Købmagergade 58
1150 København K
RatingRatingRatingRatingRating
Facebook (5,0)

INDLØSNING

  • Værdibeviset indløses hos Eden Jaxx i Indre By
  • Hvert værdibevis gælder for 1 person
  • Værdibeviset kan anvendes fra d.d. til og med den 25. november 2021

Sagt af andre

Byens bedste burger!
Lækre råvarer tilberedt med kærlighed!
En fantastisk oplevelse...
Den bedste burger, jeg nogensinde har smagt!
Tak fordi I har åbnet et så fantastisk sted!
Super lækre burgere! Kan på det varmeste anbefales.

Af Tobias, Johanna, John, Kirsten, Cristina & Rose – Kilde: Facebook & Google

Om Eden Jaxx Indre By

På under ét år har de åbnet to burgerbarer i København, og de er et ’must-try’ for alle, uanset om man er veganer eller ej. Eden Jaxx er et kærlighedsprojekt for den britiske iværksætter Bill Windsor og hans søn Jack, der for 6 år siden faldt pladask for Danmark. De har arbejdet på konceptet i flere år, og efter deres åbning røg de direkte ind på Politikens liste over byens bedste burgere.

Kokkene laver alt fra bunden med kærlighed til håndværket, og bæredygtighed er tænkt ind i alt fra råvarerne til emballagen. Hos Eden Jaxx er de kompromisløse i deres tilgang til kvalitet. Burgerne er fyldt med portobellosvampe, røget ost og auberginer – og de laver egne lemonader og shakes. De har givet et friskt pust til den danske burgerscene, og de eksperimenterer med unikke sammensætninger og smage.

 

Åbningstider

Mandag - onsdag, kl. 11:00-20:30
Torsdag - lørdag, kl. 11:00-21:30
Søndag, kl. 11:00-20:30

150,-    /    75,-
UDSOLGT
1009 købt

UDSOLGT!

Eden Jaxx Indre By

Købmagergade 58
1150 København K
RatingRatingRatingRatingRating
Facebook (5,0)

INDLØSNING

  • Værdibeviset indløses hos Eden Jaxx i Indre By
  • Hvert værdibevis gælder for 1 person
  • Værdibeviset kan anvendes fra d.d. til og med den 25. november 2021
UDSOLGT