Kiselgården
923     SOLD
- +
EXPIRED
200 DKK
99 DKK

Frit valg til alt hos Kiselgården – Leverandør til Noma, Geranium og AOC! Besøg én af landets mest eftertragtede gårde og få grøntsager, urter og spiselige blomster

De pusher grøntsager, urter og spiselige blomster til Noma, Geranium, Formel B og AOC. De har kæmpe marker, drivhuse og gårdbutik, og de har næsten 100 hektar jord midt i den idylliske natur på Vestsjælland. På Kiselgården dyrker de nogle af verdens bedste grøntsager. Gården er familiejet, 100% økologisk & biodynamisk. Her arbejder landmændene efter bæredygtige principper, og med kærlighed og respekt for naturen får de en smag frem i råvarerne, som du (nok) aldrig før har oplevet.

WHAT YOU GET

Du har frit valg til alt hos Kiselgården på Vestsjælland. Køb ét eller flere værdibeviser. Gå på opdagelse ude på markerne, i drivhusene og i gårdbutikken og få biodynamiske grøntsager, krydderurter og spiselige blomster med hjem. Udvalget følger sæsonens råvarer. Få fx grønkål, palmekål, tomater og agurker. Køb små slikporrer, kartofler, gulerødder og rødkål. Få salater, knoldselleri, squash og græskar. Køb planter og krydderurter i potter. Få alt fra basilikum til rosmarin, salvie og estragon. Få timian, koriander, persille, dild og mynte. Køb fennikel, rosenkål og peberrod. Få kornblomster, tallerkensmækkere, hyldeblomst, lavendel og meget mere.

CONDITIONS

  • Værdibeviset indløses hos Kiselgården
  • Værdibeviset kan anvendes fra d.d. til og med den 20. december 2021
  • Hvert værdibevis har en værdi af 200 kr. til frit valg hos Kiselgården
+ HOURS

Tirsdag - søndag, kl. 10-18

+ ABOUT

I 36 år har Kiselgården været i samme familie, og i dag er det anden generation af Rasmussen, som ejer én af landets mest eftertragtede gårde. Det er her, hvor Ask Rasmussen er født og opvokset, og fra han kunne gå, har han hjulpet sine forældre ude på markerne. Det har altid ligget i kortene, at han en dag skulle videreføre det, hans forældre startede, og i 2015 overtog han så gården sammen med sin kone, Amy.

Da hans forældre købte Kiselgården, havde de konventionelt landbrug med køer og grise. Men de omlagde markerne. De begyndte at dyrke grøntsager, og de var blandt de første i Danmark, der satsede på økologi. Et år før Ask overtog gården, blev han internationalt anerkendt. Han blev fremhævet som én af de 20 unge mennesker i verden, der har gjort mest for at ændre den globale fødevaredagsorden, og sammen med Amy har han for alvor givet den 100 år gamle gård vokseværk.

+ WHERE

Jonstrupvej 18
4350 Ugerløse