Specialty coffee: Frit valg til alt hos The Artisan – Kombineret kaffebar & risteri har slået dørene op ved Søerne! Nyd kaffe på solterrassen eller køb kaffebønner med hjem

Simon Evers
Head Concierge
1263 købt
100,-    /    50,-

De er en specialty kaffebar med eget mikroristeri. De ligger ned til Søerne, og de har én af byens hyggeligste solterrasser. De henter kaffebønnerne direkte hjem fra Peru, og de sikrer, at deres farmere har gode vilkår. Hos The Artisan laver de alt fra klassisk latte, cappuccino og cortado til innovative kaffedrikke. Som de første i landet giver de gæsterne mulighed for selv at definere, hvordan kaffen skal ristes, og herved kan man få kaffebønner med hjem, der er skræddersyet til ens egen, unikke smagspræference.

Det får du

Du har frit valg til alt hos The Artisan ved Søerne. Køb ét eller flere værdibeviser. Nyd kaffe, croissanter og surdejsboller på solterrassen eller køb friskristede kaffebønner med hjem. Få klassisk latte, cappuccino, flat white og cortado. Smag nitrogenkaffe og espresso tonic. Nyd italiensk-inspireret shakerato latte med hjemmelavet sirup, isterninger og mælkeskum. Få affogato med vanilje-is fra Østerberg. Få cold drip med frisk mynte. Smag Espresso Martini med vodka, kaffelikør og friskbrygget espresso. Få hjemmelavet ginger ale og gingerberry. Få smørbagte croissanter og surdejsboller med Gl. Knas fra BRØD. Køb friskristede kaffebønner med hjem og meget mere.

The Artisan

Sortedam Dossering 45A
2200 København N
RatingRatingRatingRatingRating
Google (5,0)

INDLØSNING

  • Værdibeviset indløses hos The Artisan
  • Værdibeviset kan anvendes fra d.d. til og med den 7. oktober 2021
  • Hvert værdibevis har en værdi af 100 kr. til frit valg hos The Artisan

Sagt af andre

Fantastisk kafferisteri!
Nyt favoritsted ved Søerne!
Byens bedste kaffe og lækker solterrasse...
Et super hyggeligt sted!
Dejlig kaffe og god stemning.
Bestemt et besøg værd!

Af Michaela, Stephanie, Søren, Francesca, Pia & Rasmus – Kilde: Google

Om The Artisan

Det er en måned siden, at de åbnede for første gang. De giver gæsterne et dybere indblik i kaffeverdenen og endnu federe oplevelser – blandt andet ved at tilpasse ristningen til hver enkel persons unikke smagspræference. Hos The Artisan henter de single estate kaffe hjem fra San Martín i det nordlige Peru. De eksperimenterer med nye kaffebrygningsmetoder, og de har maskiner, som ingen i landet har fået før dem.

De er drevet af passion for kaffe, og de deler glædeligt ud af deres erfaringer. Det er gået stærkt for Jose Antonio Canseco og Kim Jeppesen, som står bag The Artisan. De importerer deres kaffe direkte fra farmere i Joses hjemland, Peru, og i mange år har de begge nørdet kaffe på hobbyplan. De har lanceret i kaffevogne og webshops, og med The Artisan har de nu slået dørene op til deres største satsning til dato.

 

Åbningstider

Tirsdag - fredag, kl. 8-18
Lørdag, kl. 9-18
Søndag, kl. 9-17

100,-    /    50,-
UDSOLGT
1263 købt

UDSOLGT!

The Artisan

Sortedam Dossering 45A
2200 København N
RatingRatingRatingRatingRating
Google (5,0)

INDLØSNING

  • Værdibeviset indløses hos The Artisan
  • Værdibeviset kan anvendes fra d.d. til og med den 7. oktober 2021
  • Hvert værdibevis har en værdi af 100 kr. til frit valg hos The Artisan
UDSOLGT