Norrlyst
2001    SOLD
0   LEFT
- +
SOLD OUT
385 DKK
225 DKK

4-retters menu hos Norrlyst i Indre By – Nyd topanmeldt nordisk gastronomi i smukt københavnerhus

Køkkenet styres af Emil Eshardt, der har sin fortid på Søllerød Kro, Kadeau og AOC. Kokkene er eksperimenterende, og rygtet siger, at Michelin har været forbi, og at restauranten kommer med i guiden. Hos Norrlyst tager de afsæt i sæsonens udbud af råvarer, og de får kød og grønt hjem fra små danske gårde. De ligger i et smukt københavnerhus i Indre By. Kokkene hylder grøntsagerne for deres fantastiske egenskaber & smage, og deres menu serveres både med kød samt i vegetarisk udgave.

WHAT YOU GET

Få 4-retters menu hos Norrlyst i Indre By. Hvert værdibevis gælder for 1 person. Køb ét eller flere beviser. Du vælger selv, om du ønsker din menu med kød eller i vegetarisk udgave. Menuen er tilpasset sæsonens fineste råvarer og sammensættes på dagen af køkkenchefen. Menu med kød. Smag fx tatar af okseinderlår med saltede mandler, ramsløgcreme og grillede forårsløg. Få stegt kuller med spæde spinatskud, persillecreme og sauce på kamilleblomst. Nyd BBQ brisket marineret med hvidløg og miso, serveret med grillet hjertesalat, sprødt kyllingeskind og spiselige blomster. Få mælkeis med rødgrød, hvid chokolade og hyldeblomst. Vegetarisk menu. Smag fx confiteret knoldselleri med sennepsurter, sprødt brød og sauce på dild. Få nye danske kartofler med smørdampede ærter, løvstikke, crème fraîche og friskrevet Havgus. Få hvide asparges med grillede porrer, jordskokkechips og sauce på fermenteret hvidløg. Nyd kærnemælkssorbet med hyldeblomst, stikkelsbær, citroncreme og meget mere.

CONDITIONS

  • Værdibeviset indløses hos Norrlyst
  • Hvert værdibevis gælder for 1 person
  • Værdibeviset kan anvendes fra d.d. til og med den 14. oktober 2021
  • Booking foretages online – anfør "En aften på Norrlyst" på din reservation
+ HOURS

Lunch
Monday-Sunday, 11:30-16:00
(Please note: for lunch, Norrlyst only serves smørrebrød)

Evening
Monday-Sunday, 17:00-23:00

+ ABOUT

De ligger i hjertet af København i et smukt københavnerhus fra 1799. Lokalerne er renoveret med dyb respekt for deres historie, og det gamle bindingsværk er naturligvis bevaret. Hos Norrlyst nyfortolker de det nordiske køkken, og de arbejder med landbrug, der værner om dyrevelfærd, bæredygtighed og økologi.

Kokkene plukker vilde urter nord for København. De får kød og fjerkræ hjem fra Grambogård og Hopballe Mølle. Grøntsagerne er økologisk dyrket på Kiselgården, og fiskene fanges i de skandinaviske farvande. Hos Norrlyst taler råvarerne for sig selv. Maden smager fantastisk, og den akkompagneres af vin fra anerkendte vingårde.

+ WHERE

Kompagnistræde 8
1208 Copenhagen K