DANSK
1200    SOLD
0   LEFT
- +
SOLD OUT
220 DKK
110 DKK

12 hard seltzers fra DANSK leveret gratis til din dør – Populær alkoholdrik fra USA er perfekt i sommervarmen

Mildt boblende danskvand tilsat lidt alkohol og rene smage! Hard seltzers stammer fra USA, og det er ikke lang tid siden, at de eksploderede i popularitet. I dag bliver de solgt i nærmest hvert et supermarked i LA og New York, og sidste år lancerede DANSK deres hard seltzers som de første på det danske marked. De er et alternativ til øl, vin og cocktails. De er let drikkelige og indeholder få kalorier. De er forfriskende i sommervarmen, og deres bløde smag er helt unik.

WHAT YOU GET

Få 12 hard seltzers fra DANSK. Du får en smagskasse med alle DANSKs varianter, og du får gratis levering til døren derhjemme. Smag Hyben & Timian – mildt boblende danskvand med vodka og noter af timian. Nyd frugtig og forfriskende Pære & Orangeblomst. Få syrlig Ribs & Ingefær. Nyd hard seltzers til maden, som fyraftensdrik eller sammen med vennerne i sommersolen.

CONDITIONS

  • Værdibeviset indløses hos DANSK
  • Efter du har købt dit værdibevis, skal du skrive til [email protected] – anfør dit fulde navn, telefonnummer, værdibeviskode, leveringsadresse samt ønsket leveringsdag
  • Værdibeviset kan anvendes fra d.d. til og med den 12. juli 2021
  • DANSK leverer til hele Danmark
  • I postnr. 1000-2900: Bestil inden kl. 16 og få levering dagen efter. I postnr. 2920-9990: Levering tager 2-3 dage. Leveringer foretages alle hverdage
+ ABOUT

I 6 år har han åbnet caféer i USA med fokus på sund kost. Nu er han tilbage i Danmark, og med sig har han taget en drik med alkohol, som ingen i landet har produceret før ham. Kasper Kriby, manden bag DANSK, er gået all-in på hard seltzers. Alt bliver produceret i Danmark. De bruger den fineste danskvand, egenproduceret vodka og rene råvarer.

Der er fire procent alkohol og kun et par gram sukker i hver dåse. Smagene spænder over alt fra hyben og timian til pære og orangeblomst samt ribs og ingefær. Det er blot et år siden, at de begyndte at sælge deres hard seltzers for første gang, og på rekordtid har DANSK banet vejen for en helt ny type af drikkevarer i Danmark.

+ WHERE

Brudelysvej 21B
2880 Bagsværd