It’s burger time: 2 burgermenuer hos Peach Burger i Magasin Kgs. Nytorv – Én af byens bedste burger joints har åbnet lillesøster i ikonisk stormagasin

Simon Evers
Head Concierge
5000 købt
230,-    /    115,-

I en baggård på Amager ligger der en burger joint. De laver ingen markedsføring, og de har ikke engang en Instagram! Stedet hedder Fatty’s, og deres burger er så god, at rygtet har spredt sig af sig selv – og så skader det selvfølgelig ikke, at det er Cofocos grundlægger, Torben Klitbo, der står bag. De er udvalgt til Politikens Cheap Eats, og de har nu åbnet lillesøster i Magasin. Hos Peach Burger byder de på cheeseburgers, fried chicken og veggie burgers, og det er blot en måned siden, at de slog dørene op.

Det får du

Få 2 burgermenuer med fritter, dip & drikke hos Peach Burger i Magasin Kgs. Nytorv. Spis i burgerbaren eller bestil 'to go'. Du har frit valg mellem alle burgermenuerne på kortet. Smag Cheeseburger i lun briochebolle med friskhakket dansk oksekød, pickles, løg og secret sauce. Få Fried Chicken Burger med southern fried chicken, tomat, salat og krydderurtemayo. Få Veggie Burger med sweet potato & chickpea patty, salat, hummus, granatæble og vegansk chilimayo. Nyd Hamburger med tomat, salat, løg, pickles og secret sauce. Vælg mellem alt fra slim fries til sweet potato fries og girly fries. Få ketchup, mayo, krydderurte- eller chilimayo. Nyd Coca-Cola, italienske sodavand, Carlsberg-øl og meget mere.

Peach Burger

Magasin
Kongens Nytorv 13
1095 København K
RatingRatingRatingRatingRating
Facebook (5,0)

INDLØSNING

  • Værdibeviset indløses hos Peach Burger
  • Værdibeviset kan anvendes fra d.d. til og med den 9. september 2021

Om Peach Burger

Kødet er fra nordjyske kvæg, og kyllingen er southern fried. Der er bid i deres pickles og et lille spicy kick i deres sauces. Briochebollerne er gyldne, og alt er lavet fra bunden. Hos Peach Burger laver de burgere med afsæt i de amerikanske traditioner. Ikke så meget fis og ballade – blot nøje udvalgte råvarer og harmoniske proportioner.

Det er en måned siden, at Peach Burger slog dørene op for første gang. De har gjort Magasin til en destination for burgerfans, og det er første gang nogensinde, at en burgerbar har fået lov til at åbne i det ikoniske stormagasin. De ligger i Magasin lige over for Mad&Vin. Burgerne er tillokkende, stemningen fast-casual, og smagen taler for sig selv.

 

Åbningstider

Mandag - søndag, kl. 11:00-19:30

230,-    /    115,-
UDSOLGT
5000 købt

UDSOLGT!

Peach Burger

Magasin
Kongens Nytorv 13
1095 København K
RatingRatingRatingRatingRating
Facebook (5,0)

INDLØSNING

  • Værdibeviset indløses hos Peach Burger
  • Værdibeviset kan anvendes fra d.d. til og med den 9. september 2021
UDSOLGT