Gourmet: Byg-selv smørrebrød til 2 personer fra RØRT i Torvehallerne – Tag på picnic ude eller hjemme! Få picnicpose med prisvindende pålægssalater, rugbrød og mikrogrønt

Simon Evers
Head Concierge
1505 købt
190,-    /    95,-

De laver alt fra klassiske pålægssalater til varianter, som du aldrig før har smagt. De har vundet juryens særpris ved Street Food om Søerne. De tager afsæt i sæsonens råvarer, og de samarbejder med små lokale landbrug. Hos RØRT laver de pålægssalater med alt fra æg & trøffel til håndpillede rejer & kimchi og confiteret kylling med hvide asparges og stegte svampe. Køkkenet er åbent, råvarerne er økologiske, og alt bliver lavet foran gæsterne i landets største gourmetmarked.

Det får du

Få byg-selv smørrebrød til 2 personer fra RØRT i Torvehallerne. Du får en 'to go' picnicpose med 3 pålægssalater, rugbrød og mikrogrønt, og du har frit valg mellem alle pålægssalaterne på kortet. Få confiteret kylling med hvide asparges og stegte svampe, rørt med blomkålsmayo og estragon. Nyd varmrøget islandsk laks med tang, syltet hvidkål, kålmayo og wasabi. Få håndpillede rejer rørt med fermenteret kål, chili og hvidløg. Få æg med emulsion af jordskokker og trøffel. Smag tun med chilifermenteret glaskål, mayo, kefir og citron. Få friskbagt rugbrød og lokaldyrket mikrogrønt – alt fra fx ærteskud til brøndkarse og sennepsspirer.

RØRT

Torvehallerne
Frederiksborggade 21
1360 København K
RatingRatingRatingRatingRating
Facebook (5,0)

INDLØSNING

  • Værdibeviset indløses hos RØRT
  • Værdibeviset kan anvendes fra d.d. til og med den 30. september 2021

Sagt af andre

RØRT smagte fantastisk. Vi var alle i dommerpanelet imponeret over, hvordan RØRT formår at skrue ned for mayonnaisen og op for grøntsagerne. Det gør noget helt specielt for smagen, uden at det bliver kedeligt – tværtimod bliver man helt ”rørt” over, hvor pokkers godt det er!

Af Francis Cardenau – dommer ved Street Food om Søerne

Om RØRT

Kokkene er eksperimenterende, og deres pålægssalater er i en liga for sig selv. Alt bliver lavet fra bunden på gode råvarer, og grøntsagerne får lov til at dominere. Hos RØRT byder de på smørrebrød og nyfortolkninger af den klassiske pålægssalat. De startede i 2019 med at lave pop-ups, og sidste år åbnede de så op i Torvehallerne.

Hos RØRT spiller råvarerne en hovedrolle, og kokkene går ikke på kompromis. De fokuserer på økologi, bæredygtighed og nærhed til producenterne. Smagene er raffinerede, sæsonen dikterer menuen, og udvalget spænder over alt fra det klassiske til det innovative.

 

Åbningstider

Mandag - fredag, kl. 10-19
Lørdag - søndag, kl. 10-18

190,-    /    95,-
UDSOLGT
1505 købt

UDSOLGT!

RØRT

Torvehallerne
Frederiksborggade 21
1360 København K
RatingRatingRatingRatingRating
Facebook (5,0)

INDLØSNING

  • Værdibeviset indløses hos RØRT
  • Værdibeviset kan anvendes fra d.d. til og med den 30. september 2021
UDSOLGT