OYSTER BAR
2010    SOLD
0   LEFT
- +
SOLD OUT
200 DKK
99 DKK

Frit valg til alt hos POP UP 26 OYSTER i Indre By – Tidligere Noma-kok og Årets Talent åbner østersbar med naturvin, champagne og cocktails

Parkér din forforståelse af østers for en stund... For når restauranterne genåbner i april, så bliver du nødt til at besøge det her sted! I underetagen af POP UP 26 har den tidligere Noma-kok Mads Rye Magnusson teamet op med Jonas Harboe Frederiksen, og de er gået all-in på østers. De byder på alt fra klassiske Gillardeau østers au naturel og med caviar til det funky & eksperimenterende – friterede Limfjordsøsters og dybhavsøsters med syltede grønne jordbær, hyldeblomst, peberrod og stikkelsbær.

WHAT YOU GET

Du har frit valg til alt hos POP UP 26 OYSTER i Indre By. Køb ét eller flere værdibeviser. Smag Papillon stillehavsøsters med peberrodsfløde, ramsløgsolie og fermenterede stikkelsbær. Få Gillardeau østers au naturel eller med caviar. Nyd Perle Blanche østers fra den franske Atlanterhavskyst med sauce mignonette. Smag friterede Limfjordsøsters med sauteret spinat. Få Roumégous østers med fermenteret Tabascosauce og Krystale østers med syltede grønne jordbær og hyldeblomst. Få Village Bay dybhavsøsters med grape og hybenrose. Nyd Silex (hvidvin) fra François Le Saint i Sancerre. Få Obi Wine Keno Bulle (hvid) fra Domaine Geschickt. Nyd bio-champagne fra Vincent Couche og Malafemmena (sparkling) fra Vini di Filippo i Umbria. Smag Pinot Côtes du Jura (rød) fra Domaine des Ronces. Få Bollinger Brut Special Cuvée og Rosé Brut (sparkling) fra Hjelm Vingård på Møn. Nyd Aperol Spritz, Rhubarb Crush, Negroni, Snaps Bornholm & Tonic og meget mere.

CONDITIONS

  • Værdibeviset indløses hos POP UP 26 OYSTER
  • Værdibeviset kan anvendes fra d.d. til og med den 23. september 2021
  • Det kan være en god idé at reservere bord – reservation kan foretages via www.popup26.dk
  • Hvert værdibevis har en værdi af 200 kr. til frit valg hos POP UP 26 OYSTER
+ HOURS

Onsdag - lørdag, kl. 16-24

+ ABOUT

I årevis har Jonas Harboe Frederiksen nørdet østers. Han kommer fra den 1-stjernede Michelin-restaurant Copenhague i Paris. Han har været forbi Geranium og Alchemist, og i 2019 blev han kåret som Årets Kokketalent. Sidste år teamede han så op med Mads Rye Magnusson, og sammen åbnede de POP UP 26 – en restaurant og gastronomisk legeplads, der flere gange om året skifter mellem forskellige køkkener.

I underetagen af POP UP 26 lancerer de nu et helt nyt, fast koncept – nemlig POP UP 26 OYSTER. De byder på østers, naturvin, champagne og cocktails. De får deres østers hjem fra Frankrig, Danmark og Canada, og de ligger på bjerge af funklende iskrystaller i de kæmpe montrer. De åbnes og tilberedes foran gæsterne. Kokkene er eksperimenterende, og de serverer østers, som du aldrig har smagt dem før.

+ WHERE

Store Regnegade 26
1110 København K