Capeesh
1250    SOLD
0   LEFT
- +
SOLD OUT
290 DKK
145 DKK

2 pastaretter + 2 lemonader hos Capeesh i Kødbyen – Ny pastabar & takeaway er åbnet i hemmelig baggård

De laver alt fra bunden! Pastaen er håndlavet, råvarerne er lokale, og kokkene tager afsæt i det klassisk italienske. I køkkenet har Paul Bak og Andrea Barduro nørdet pasta i månedsvis, og nu har de endelig slået dørene op. De kombinerer Paul Baks erfaring fra Michelin-restauranter i ind- & udland med Andrea Barduros familieopskrifter fra Bari i Syditalien. De har åbnet Capeesh i en hemmelig baggård i Kødbyen, og pastaretterne er så gode, at du ikke kan lade vær med at komme igen.

WHAT YOU GET

Få 2 pastaretter + 2 lemonader hos Capeesh i Kødbyen. Spis i den lille pastabar eller bestil 'to go' (OBS! i øjeblikket kan der kun bestilles 'to go'). Du har frit valg mellem alle pastaretterne på kortet. Smag Pasta Ragù Bianco med håndlavet fettuccine, okseragout og portobellosvampe. Få Pasta Pomodoro med spaghetti, tomatsauce, oliven og frisk basilikum. Nyd Ravioli med græskar, ricotta og trøffel, serveret i trøffelsauce med friskrevet Parmigiano-Reggiano. Få Pasta Pesto med pinjekerner, basilikum og Parmigiano-Reggiano. Nyd hjemmelavet lemonade – enten med passionsfrugt eller klassisk med citron og frisk mynte.

CONDITIONS

  • Værdibeviset indløses hos Capeesh
  • Værdibeviset kan anvendes fra d.d. til og med den 12. maj 2021
  • Bestilling af takeaway kan foretages pr. telefon
+ HOURS

Onsdag - søndag, kl. 17-21

+ ABOUT

Selve pastabaren er blot 20 kvm stor – godt gemt i en af Kødbyens baggårde. De har åben bar, planter og frithængende bambuslamper. Væggene er beklædt med klinker i sart lyserød, og stemningen er dejlig afslappet. Hos Capeesh laver de pastaretter fyldt med smag, og retterne serveres både med kød samt i vegetariske & veganske udgaver.

De laver alt fra fettuccine til spaghetti og ravioli, og pastaen frisklaves hver morgen. Hos Capeesh bruger kokkene lokale danske råvarer samt specialiteter fra Italien. De laver alt i hånden, og de går op i bæredygtighed. Det er blot én uge siden, at de åbnede for venner af huset, og på torsdag slår de så officielt dørene op for første gang.

+ WHERE

Skelbækgade 5A (baggården)
1717 København V