100% vegansk: 2 hovedretter + 2 lemonader hos Flavour Bastards på Nørrebro – Hip spisebar & takeaway byder på alt fra supreme burgers til truffled pasta, butter chicken og loaded sweet potato fries

Simon Evers
Head Concierge
1002 købt
320,-    /    160,-

Et stenkast fra Søerne er dygtige kokke gået all-in på vegansk comfort food. Menukortet spænder over alt fra burgere med pea patties og pulled jackfruit til butter chicken og pasta penne med svampe i cremet trøffelsauce. Det er knapt et år siden, at Flavour Bastards slog dørene op. De laver alt fra bunden, og maden slår benene væk under selv de største kødspisere. Smagen er i centrum, og køkkenet styres af Maria Engbjerg – kvinden bag Vanløse Blues og én af landets bedste plantebaserede kokke.

Det får du

Få 2 hovedretter + 2 lemonader hos Flavour Bastards på Nørrebro. Tag plads i den lille, veganske spisebar eller bestil 'to go' (OBS! i øjeblikket kan der kun bestilles 'to go'). Du har frit valg mellem alle hovedretterne på kortet. Smag Supreme Burger i ciabattabolle med pea patty, salat, agurk, syltede rødløg, mayo og peberfrugt-relish. Hertil får du loaded sweet potato fries. Få Pulled Jackfruit Burger i briochebolle med coleslaw, BBQ-sauce og sriracha-lime-mayo samt side af fries. Nyd Truffled Pasta Bastardo – pasta penne med svampe i cremet trøffelsauce toppet med kokosbacon. Få Butter Chicken med plantebaseret kylling og ris, krydret med garam masala, spidskommen, ingefær og hvidløg. Nyd hjemmelavet lemonade – enten med passionsfrugt eller klassisk med citron og frisk mynte.

Flavour Bastards

Ravnsborggade 12D
2200 København N
RatingRatingRatingRatingRating
Facebook (5,0)

INDLØSNING

  • Værdibeviset indløses hos Flavour Bastards
  • Værdibeviset kan anvendes fra d.d. til og med den 15. april 2021
  • Bestilling af takeaway kan foretages pr. telefon

Sagt af andre

Et helt fantastisk sted! Kommer klart igen...
Det bedste veganske, jeg nogensinde har smagt!
En virkelig god oplevelse...
Mums! Fantastisk lækker vegansk butter chicken.
Sindssygt lækker mad og meget sødt personale.
Byens bedste veganske burgere!

Af Emil, Maria, Viviann, Mette, Ditte & Philip – Kilde: Google & Facebook

Om Flavour Bastards

Hos Flavour Bastards er det smagen, der er i fokus, og det er blot et plus, at alt er vegansk. Kokkene er kompromisløse i deres tilgang til kvalitet, og råvarerne er håndpukket fra landbrug, der værner om naturen. Det er under et år siden, at de åbnede for første gang. De dyrker den unikke smag, og de giver twist til klassiske comfort food retter fra alverdens køkkener.

De har indrettet den lille spisebar med naturtræ og rå pudsede vægge. Køkkenet er åbent, stemningen er afslappet og stilen ægte nørrebro’sk. Hos Flavour Bastards hylder de grøntsagerne for deres unikke smage og teksturer. Gæsterne forkæles med noget af det bedste veganske, byen kan præstere, og maden er en sand fornøjelse for både krop og sjæl.

 

Åbningstider

Mandag - søndag, kl. 17-21

320,-    /    160,-
UDSOLGT
1002 købt

UDSOLGT!

Flavour Bastards

Ravnsborggade 12D
2200 København N
RatingRatingRatingRatingRating
Facebook (5,0)

INDLØSNING

  • Værdibeviset indløses hos Flavour Bastards
  • Værdibeviset kan anvendes fra d.d. til og med den 15. april 2021
  • Bestilling af takeaway kan foretages pr. telefon
UDSOLGT