CPH Cooking Class
751 SOLD
0 LEFT
- +
SOLD OUT
395 DKK
195 DKK

3 timers brunchkursus hos CPH Cooking Class i Indre By – Invitér venner & familie på en sjov og anderledes brunchoplevelse

Tag på madlavningskursus i historisk herskabslejlighed og lær at lave eggs florentine, akkompagneret af brunchpølser, salat og roser af laks. CPH Cooking Class holder til i et smukt københavnerhus fra 1877, og det er tre år siden, at de omdannede den 200 kvm store lejlighed til eget madstudie med kæmpe køkken og spisestue. Her er omgivelserne fantastiske – indrettet i smukt nordisk design. Kokkene er dygtige, og de får gæsterne til at føle, at de er på besøg i køkkenet hos en rigtig god ven.

WHAT YOU GET

Få 3 timers brunchkursus hos CPH Cooking Class i Indre By. Invitér venner & familie på en sjov og anderledes brunchoplevelse. Hvert værdibevis gælder for 1 person. Køb ét eller flere beviser. Alle råvarer og køkkenredskaber stilles til jeres rådighed, og I bliver guidet af dygtige kokke. I får prøvet kræfter med alt fra bagning til sauce og pochering af æg – på kurset skal I nemlig lave eggs florentine, akkompagneret af brunchpølser, salat og laks. I starter med at bage biscuits, som I topper med sauteret spinat, pocheret æg og hollandaise. Hertil laver I brunchpølser og salat med marinerede gulerødder, squash og roser af laks. I får kaffe & juice, og efter kurset kan I nyde brunchen i den smukke spisestue. Der afholdes brunchkurser hver lørdag fra kl. 10-13 samt på udvalgte søndage.

CONDITIONS

  • Værdibeviset indløses hos CPH Cooking Class
  • Hvert værdibevis gælder for 1 person
  • Værdibeviset kan anvendes fra d.d. til og med den 22. december 2021
  • Der afholdes brunchkurser hver lørdag fra kl. 10-13 samt på udvalgte søndage
  • Book din Brunch Cooking Class via copenhagencookingclass.com/booking – vælg dato, antal personer og i kurven indtast din/dine beviskode(r) som ”gift cards”
+ ABOUT

De byder på nogle af landets bedst anmeldte madlavningskurser. Gæsterne kommer fra ind- & udland, og den eneste forudsætning for at deltage er, at man kan lide at lave mad. Siden 2017 har CPH Cooking Class afholdt deres madkurser i hjertet af København. De har til huse i en gammel herskabslejlighed indrettet i nordisk design. Kokkene brænder for god mad, og de elsker at dele deres passion med andre.

De fokuserer på bæredygtighed og lokale råvarer. Køleskabene bugner med alt fra frugter og grøntsager til kød og friskfanget fisk. Køkkenet er opdelt i forskellige kogeøer, og skabene er fyldt med køkkenredskaber. Hos CPH Cooking Class inviterer de madglade gæster indenfor i deres gastronomiske univers, og kurserne er en kæmpe fornøjelse for alle med interesse i mad.

+ WHERE

Herluf Trolles Gade 9
1052 København K