Kåret som Europas bedste street food: 2 daily combos + 2 ice tea hos Hija de Sanchez – Tidligere Michelin-kok står bag verdenskendt taqueria i Kødbyen

Simon Evers
Head Concierge
2502 købt
290,-    /    145,-

Rosio Sanchez har arbejdet på nogle af verdens fineste restauranter, og hendes navn vækker genklang over alt i verden. I 2015 slog hun dørene op til Hija de Sanchez, og åbningen trak overskrifter i alt fra Condé Nast til Bloomberg og The New York Times. Det siges, at foodies fra hele verden flyver ind for blot at besøge hendes taqueria i København. Hun har slået benene væk under gæster og madanmeldere. Hija er blevet fremhævet af The World’s 50 Best, og de er kåret som Europas bedste street food.

Det får du

Få 2 daily combos + 2 ice tea hos Hija de Sanchez i Kødbyen. Spis i byens hippe taqueria eller bestil 'to go'. Hver combo kommer med 3 forskellige tacos, som skifter efter sæson og kokkenes humør. Smag fx Pastor Taco – blød tortilla med svin marineret i axiote, tørret chili, hvidløg og lime, toppet med frisk ananas og salsa. Få Black Bean Tostada på sprød tortilla med bønner, salat, avocado og salsa macha. Nyd Beef Barbacoa serveret på blød tortilla med okse braiseret i øl, chili og tomat, toppet med koriander og løg. Få ice tea lavet på hibiscus-blomster og meget mere.

Hija de Sanchez

Slagterboderne 8
1716 København V
RatingRatingRatingRatingRating
Facebook (4,5)

INDLØSNING

  • Værdibeviset indløses hos Hija de Sanchez i Kødbyen
  • Værdibeviset kan anvendes fra d.d. til og med den 16. juni 2021

Sagt af andre

En helt unik smagsoplevelse!
De bedste tacos, jeg nogensinde har smagt!
Gør dig selv den tjeneste at tag forbi Hija de Sanchez...
Fantastisk mad. Super service. Kan klart anbefales!
Vi kan ikke vente med at komme igen.
En perle i København!

Af Mikkel, Anna, Ron, Lisa, Philip & Maria – Kilde: Facebook

Om Hija de Sanchez

De tager den traditionelle mexicanske taco til helt nye højder. Kokkene laver alt fra bunden, og råvarerne er de bedste, der findes. Hos Hija de Sanchez henter de chilifrugter, korn og krydderier hjem fra små landbrug i Oaxaca. De fokuserer på bæredygtighed og økologi – og de støtter mexicanske familier, der igennem årtier har dyrket afgrøder på ansvarlig vis.

Hendes forældre flyttede fra Mexico til USA i jagten på et bedre liv, og allerede som barn eksperimenterede Rosio Sanchez i køkkenet. Hun har arbejdet over alt i verden, og i 2015 besluttede hun sig for at åbne sit eget sted i København. Hija de Sanchez er historien om Rosios kærlighed til det mexicanske køkken, og du finder næppe nogen, der laver bedre tacos end Rosio Sanchez.

 

Åbningstider

Mandag - lørdag, kl. 11-22
Søndag, kl. 11-18

290,-    /    145,-
UDSOLGT
2502 købt

UDSOLGT!

Hija de Sanchez

Slagterboderne 8
1716 København V
RatingRatingRatingRatingRating
Facebook (4,5)

INDLØSNING

  • Værdibeviset indløses hos Hija de Sanchez i Kødbyen
  • Værdibeviset kan anvendes fra d.d. til og med den 16. juni 2021
UDSOLGT