Ost & charcuterie: Frit valg til alt hos Ostekælderen i Indre By – Landets ældste ostebutik byder på alt fra Vesterhavsost til gruyère, burrata, lufttørrede skinker, paté og salami

Simon Evers
Head Concierge
1006 købt
300,-    /    150,-

Siden 1888 har de forsynet københavnerne med ost og charcuterie. De byder på et bredt udvalg af verdens bedste oste samt lækre danske, spanske og italienske pølser og lufttørrede skinker. Delikatesserne er håndplukket fra det halve Europa. Udvalget er unikt, og servicen er helt i top. Hos Ostekælderen værner ostehandlerne om de gamle dyder, og de gør det hyggeligt at handle. De giver gode råd & vejledning, og kunderne får selvfølgelig lov til at smage, inden de køber.

Det får du

Du har frit valg til alt hos Ostekælderen i Indre By. Køb ét eller flere værdibeviser. Få alt fra håndlavede oste til charcuterie og franske marmelader. Få Gammel Knas fra Arla Unika og Vesterhavsost fra Thise Mejeri. Køb danbo, St. Clemens Danablu samt cremet og nøddeagtig Gormsen Guld. Få comté lagret af Marcel Petite i Jurabjergene. Få gruyère og grottelagret emmentaler fra Schweiz. Køb burrata, gorgonzola, pecorino med trøffel og 30 mdr. Parmigiano-Reggiano. Få hollandsk gouda og manchego hentet op fra Spanien. Køb serranoskinke og italiensk salami. Få lækre spegepølser fra Slagter Munch med alt fra hvidløg til chili. Få bornholmske rugkiks, fransk paté og marmelade. Få sicilianske oliven, soltørrede tomater og meget mere.

Ostekælderen

Gothersgade 41
1123 København K
RatingRatingRatingRatingRating
Facebook (5,0)

INDLØSNING

  • Værdibeviset indløses hos Ostekælderen
  • Værdibeviset kan anvendes fra d.d. til og med den 2. december 2020
  • Hvert værdibevis har en værdi af 300 kr. til frit valg hos Ostekælderen

Sagt af andre

Danmarks bedste osteforretning!
En fantastisk butik for oste-elskere!
Dejlige delikatesser! Franske patéer, oste og pølser...
Super hyggelig betjening i en meget smuk butik.
Ostebutikken over dem alle!
Vi kommer klart igen!

Af Mads, Anna, Mogens, Elias, Knud & Carina – Kilde: Google & Facebook

Om Ostekælderen

De er landets ældste ostebutik, og det er mere end 130 år siden, at de slog dørene op for første gang. De ligger i hjertet af København. Lokalerne er historiske, og stemningen er præcis som i de gode gamle dage. Hos Ostekælderen er det kunden og den gode smag, der er i centrum. Ostene hentes hjem fra anerkendte mejerier i ind- & udland, og alt bliver skåret i hånden.

På hylderne står ostene fint placeret side om side. De har lufttørrede skinker, italiensk salami og spegepølser fra Slagter Munch i Skagen. Hos Ostekælderen køber københavnerne ind til hverdag og til fest. De er et lille gourmet-univers for livsnydere, og de betjener kunderne med smil og stor faglig ekspertise.

 

Åbningstider

Tirsdag - fredag, kl. 11:00-17:30
Lørdag, kl. 10:00-15:00

300,-    /    150,-
UDSOLGT
1006 købt

UDSOLGT!

Ostekælderen

Gothersgade 41
1123 København K
RatingRatingRatingRatingRating
Facebook (5,0)

INDLØSNING

  • Værdibeviset indløses hos Ostekælderen
  • Værdibeviset kan anvendes fra d.d. til og med den 2. december 2020
  • Hvert værdibevis har en værdi af 300 kr. til frit valg hos Ostekælderen
UDSOLGT