Simple Feast
823    SOLD
- +
EXPIRED
450 DKK
200 DKK

Frit valg til 'Essentials' hos Simple Feast – Få alt fra morgengrød til pandekage-mix, spreads, færdigretter, dressinger og juice! Alt leveres direkte til din dør

100% økologiske og plantebaserede dagligvarer, uden tilsætningsstoffer og først produceret ved din bestilling! Hos Simple Feast hylder de grøntsagerne for deres unikke egenskaber og smage. De vil revolutionere den globale madkultur. De vil bane vejen for en mere bæredygtig livsstil, og deres arbejde har trukket overskrifter i ind- & udland. For to uger siden lancerede de så 'Essentials' – en ny produktserie med alt fra morgenmad til spreads, dressinger, aftenretter og juice, leveret direkte til din dør.

WHAT YOU GET

Du har frit valg til 'Essentials' hos Simple Feast. Køb ét eller flere værdibeviser. Du får alt leveret direkte til døren. Få porridge mix lavet på glutenfri havre med chiafrø og solsikkekerner, tilsmagt med vanilje og tørret æble. Køb chocolate & hazelnut spread samt apricot & carrot jam. Få overnight oats med chiafrø, mandler, kokos og gojibær. Køb pandekagedej lige til at hælde på panden. Få juice blendet på hele frugter og grøntsager i sæson – fx agurk med selleri og græskarkerner samt hindbær med rød spidskål og chili. Køb lækre færdigretter og supper. Få alt fra tikka masala til dhal, marokkansk tomatsuppe og stroganoff med tempeh. Smag chili con quinoa lavet på mørk chokolade, kidneybønner og røget paprika. Køb mayo, gomadressing og hot sauce lavet på fermenteret chili. Få kimchi med kinakål, gulerødder og forårsløg. Få kraut med rød spidskål, fennikel og meget mere.

CONDITIONS

  • Værdibeviset indløses online hos Simple Feast – www.simplefeast.com/dk/essentials
  • Værdibeviset kan anvendes fra d.d. til og med den 1. oktober 2020
  • 24 timer efter at du har købt dit værdibevis, kan det indløses i Simple Feasts webshop
  • I webshoppen kan du indløse ét værdibevis ad gangen. Hvis du har købt flere beviser, skal de således anvendes af flere omgange
  • Levering koster 50 kr., og du kan sagtens betale for leveringen med dit værdibevis
  • Simple Feast leverer til hele Danmark (ikke brofaste øer undtaget)
  • Hvert værdibevis har en værdi af 450 kr. med frit valg til 'Essentials'
+ ABOUT

Plantebaseret kost har potentiale til at være vor generations største bidrag til os selv og de kommende generationer. Det er grundstenen i Simple Feast, som vil bane vejen for en mere bæredygtig livsstil fuld af nydelse, smagsindtryk og gode oplevelser. Med afsæt i plantebaserede måltidskasser og dagligvarer er målet at gøre livet nemmere og bedre for dig, din familie og vores planet.

De sparer dig for at bruge timer i supermarkedet. De værner om naturens naturlige fødevareproduktion, og bæredygtighed er tænkt ind i alt fra emballagen til maden. Som certificeret B Corp™ lever Simple Feast op til de højeste standarder for gennemsigtighed og social ansvarlighed – og med 'Essentials' tager de plantebaserede dagligvarer til næste niveau.

+ WHERE

Refshalevej 159A
1432 København K