Kanton 27
1800    SOLD
0   LEFT
- +
SOLD OUT
350 DKK
175 DKK

Brunch for 2 personer hos Kanton 27 på Frederiksberg – Schweizisk restaurant slår benene væk under byens madanmeldere

Glem alt om den traditionelle brunch – i hvert fald for en stund! Hos Kanton 27 går dygtige kokke all-in på brunch i schweizisk forstand. De serverer alt fra charcuterie til håndlavede oste, birchermüesli og rösti med pocheret æg, hollandaise og bacon. De er blevet rost til skyerne i både Politiken & Berlingske, og de ligger i et smukt pakhus på Frederiksberg. Her er omgivelserne storslåede og restauranten prydet med gammelt bindingsværk. Kokkene er fløjet ind fra Schweiz, og solterrassen er fyldt med gæster.

WHAT YOU GET

Få brunch for 2 personer hos Kanton 27 på Frederiksberg. Tag plads indenfor eller ude i sommersolen under store parasoller. Smag rösti med pocheret æg, hollandaise og sprødstegt bacon. Nyd traditionel birchermüesli – overnight oats med æble, hasselnødder og honning, toppet med friske hindbær og blåbær. Få lufttørrede skinker, pølser og lækre schweiziske oste. Nyd friskbagt surdejsbrød, klassisk zopf briochebrød og hjemmelavet marmelade. Få frugt fra små økologiske landbrug – fx danske jordbær, rabarber og meget mere.

CONDITIONS

  • Værdibeviset indløses hos Kanton 27
  • Brunch serveres onsdag - søndag, kl. 10-15
  • Værdibeviset kan anvendes fra d.d. til og med den 18. oktober 2020
  • Booking foretages online – anfør ”Brunch” på din reservation
+ HOURS

Onsdag - søndag, kl. 10-23

+ ABOUT

Maden er i særklasse, og stilen er dejlig afslappet. I Frederiksberg Stations fredede pakhus er der højt til loftet, og Kanton 27 har renoveret lokalerne med dyb respekt for deres historie. Det 140 år gamle gulv er bevaret, og restaurantens smukke snedkerarbejde sender tankerne mod en schweizisk alpehytte i et moderne design.

De henter ostene hjem fra små mejerier, og urterne bliver plukket vildt i de danske skove. Grøntsagerne er dyrket på Birkemosegaard, og køerne har græsset frit på schweiziske alpeskråninger. Hos Kanton 27 spiller råvarerne en hovedrolle, og der er smæk på smagen. De byder på udsøgt gastronomi i historiske omgivelser, og de har trukket overskrifter i landets største medier.

+ WHERE

Solbjergvej 8
2000 Frederiksberg