Vildt lækkert: 2 bowls + 2 økologiske sodavand hos Minimer på Vesterbro – Ny spisebar går all-in på dyrevelfærd, økologi og kæmper mod madspild

Simon Evers
Head Concierge
800 købt
270,-    /    135,-

De arbejder med lokale råvarer i sæson. De får æg & mælk hjem fra Søtoftes Gårdmejeri. Kyllingen er fra friland. Grøntsagerne er økologiske, og de dyrkes blandt andet på Birkemosegaard. Hos Minimer bruger de grøntsager, der har fået en bule eller er lidt skæve, og som normalt ville blive kasseret på grund af deres udseende. De kæmper mod madspild og gør det billigt at spise sundt. For få måneder siden slog de dørene op for første gang. De har hyggelige siddepladser, og køkkenet er åbent.

Det får du

Få 2 bowls + 2 økologiske sodavand hos Minimer på Vesterbro. Tag plads i spisebaren eller bestil 'to go'. Du vælger selv, om du vil have dine bowls vegetariske eller med BBQ-marineret kylling, og grøntsagerne skifter efter, hvad landmanden og sæsonen har at byde på. Få Minimer-bowl med bund af knækkede hvedekerner, toppet med alt fra bolchebeder til ovnbagte tomater, squash, græskarkerner og yoghurtcreme. Vælg hertil grillede gulerødder med spicy dressing eller BBQ-marineret kylling. Nyd økologiske sodavand med hyldeblomst. Invitér venner, veninder og kæreste på et sundt og seriøst lækkert måltid!

Minimer

Dybbølsgade 55
1721 København V
RatingRatingRatingRatingRating
Facebook (5,0)

INDLØSNING

  • Værdibeviset indløses hos Minimer
  • Værdibeviset kan anvendes fra d.d. til og med den 2. september 2020

Sagt af andre

Virkelig lækkert! Vi kommer helt sikkert igen.
Meget velsmagende mad...
Jeg har aldrig smagt noget så godt!
Fantastisk smag og cool koncept.
Kan kun anbefales!

Af Christina, Kirsten, Katrin, Thomas & Ninna – Kilde: Google & Facebook

Om Minimer

Kokkenes kærlighed til råvarerne skinner igennem hver en servering. Smagene er unikke, og maden er en sand fornøjelse for både krop & sjæl. Hos Minimer er dyrevelfærd, økologi og bæredygtighed i højsædet. Køkkenet er åbent, og grøntsagerne dyrkes på landbrug, der lige som Minimer værner om naturen.

De ligger i hjertet af Vesterbro og har hyggelige siddepladser inde og ude. De har indrettet lokalerne med planter og naturtræ, og fra spisebaren har gæsterne udkig til kokkene i køkkenet. Hos Minimer er stemningen afslappet, og det emmer af hjemlig hygge. Menuen følger sæsonerne, og råvarerne kommer direkte ind fra gårdene.

 

Åbningstider

Tirsdag - fredag, kl. 11:30-19:30
Lørdag, kl. 11:30-17:00

270,-    /    135,-
UDSOLGT
800 købt

UDSOLGT!

Minimer

Dybbølsgade 55
1721 København V
RatingRatingRatingRatingRating
Facebook (5,0)

INDLØSNING

  • Værdibeviset indløses hos Minimer
  • Værdibeviset kan anvendes fra d.d. til og med den 2. september 2020
UDSOLGT