Minimer
800    SOLD
0   LEFT
- +
SOLD OUT
270 DKK
135 DKK

2 bowls + 2 økologiske sodavand hos Minimer på Vesterbro – Ny spisebar går all-in på dyrevelfærd, økologi og kæmper mod madspild

De arbejder med lokale råvarer i sæson. De får æg & mælk hjem fra Søtoftes Gårdmejeri. Kyllingen er fra friland. Grøntsagerne er økologiske, og de dyrkes blandt andet på Birkemosegaard. Hos Minimer bruger de grøntsager, der har fået en bule eller er lidt skæve, og som normalt ville blive kasseret på grund af deres udseende. De kæmper mod madspild og gør det billigt at spise sundt. For få måneder siden slog de dørene op for første gang. De har hyggelige siddepladser, og køkkenet er åbent.

WHAT YOU GET

Få 2 bowls + 2 økologiske sodavand hos Minimer på Vesterbro. Tag plads i spisebaren eller bestil 'to go'. Du vælger selv, om du vil have dine bowls vegetariske eller med BBQ-marineret kylling, og grøntsagerne skifter efter, hvad landmanden og sæsonen har at byde på. Få Minimer-bowl med bund af knækkede hvedekerner, toppet med alt fra bolchebeder til ovnbagte tomater, squash, græskarkerner og yoghurtcreme. Vælg hertil grillede gulerødder med spicy dressing eller BBQ-marineret kylling. Nyd økologiske sodavand med hyldeblomst. Invitér venner, veninder og kæreste på et sundt og seriøst lækkert måltid!

CONDITIONS

  • Værdibeviset indløses hos Minimer
  • Værdibeviset kan anvendes fra d.d. til og med den 2. september 2020
+ HOURS

Tirsdag - fredag, kl. 11:30-19:30
Lørdag, kl. 11:30-17:00

+ ABOUT

Kokkenes kærlighed til råvarerne skinner igennem hver en servering. Smagene er unikke, og maden er en sand fornøjelse for både krop & sjæl. Hos Minimer er dyrevelfærd, økologi og bæredygtighed i højsædet. Køkkenet er åbent, og grøntsagerne dyrkes på landbrug, der lige som Minimer værner om naturen.

De ligger i hjertet af Vesterbro og har hyggelige siddepladser inde og ude. De har indrettet lokalerne med planter og naturtræ, og fra spisebaren har gæsterne udkig til kokkene i køkkenet. Hos Minimer er stemningen afslappet, og det emmer af hjemlig hygge. Menuen følger sæsonerne, og råvarerne kommer direkte ind fra gårdene.

+ WHERE

Dybbølsgade 55
1721 København V