Karamelleriet
1416    SOLD
- +
EXPIRED
150 DKK
75 DKK

Frit valg til alt hos Karamelleriet i Jægersborggade – Få alt fra chokoladekarameller med lakrids til saltkaramel og vaniljefudge med passionsfrugt & hvid chokolade

Hårde, bløde, søde og knasende sprøde! I mere end ét årti har københavnere og turister sværmet om deres karamelkogeri. De koger ren karamelmasse i store kobbergryder over åben ild. Karamellerne er håndlavede, og de formes og klippes foran kunderne i det åbne karamelværksted. Hos Karamelleriet eksperimenterer de med unikke råvarer og smage. Deres karameller er i verdensklasse, og de har trukket overskrifter i alt fra Travel + Leisure til Condé Nast og The New York Times.

WHAT YOU GET

Du har frit valg til alt hos Karamelleriet i Jægersborggade. Køb ét eller flere værdibeviser. Få alt fra lakridskarameller til chokolade- og flødekarameller overtrukket med mørk belgisk chokolade. Smag hård mintkaramel med lakrids og bløde flødekarameller med flagesalt fra SALTVERK på Island. Køb vaniljekarameller overtrukket med hvid chokolade og passionsfrugt. Smag lakridsfudge drageret i mørk chokolade og rullet i frysetørrede hindbær. Få chokoladekarameller overtrukket med karamelliseret mælkechokolade og flødekarameller med kokos. Få frugtkarameller med citrus, hindbær og jordbær. Køb håndlavede karameller til dig selv og som gave. Bland selv eller vælg karameller pakket i fine dåser og gaveæsker.

CONDITIONS

  • Værdibeviset indløses hos Karamelleriet i Jægersborggade
  • Værdibeviset kan anvendes fra d.d. til og med den 17. juni 2020
  • Hvert værdibevis har en værdi af 150 kr. til frit valg hos Karamelleriet
+ HOURS

Tirsdag - fredag, kl. 10:00-17:30
Lørdag, kl. 11:00-15:00

(OBS! I uge 16+17 lukker Karamelleriet alle hverdage kl. 16:00)

+ ABOUT

Karamelleriet er skabt med respekt for det gamle håndværk og med ønsket om at udfordre den klassiske karamel. Inspirationen finder de dygtige karamelkogere i deres omgivelser, og i hvad de selv og deres kunder har lyst til at prøve. Deres bornholmske aner er tydelige at spore. Udvalget er imponerende, og karamellerne har vundet anderkendelse i ind- og udland.

Hos Karamelleriet kommer kunderne helt tæt på produktionen og ser, hvordan karamellerne bliver til – fra karamelmassen langtidskoges i store kobbergryder til den formes, klippes og pakkes. Karamelkogerne deler flittigt varme smagsprøver ud, mens duften af karamel fylder det hyggelige værksted. Kunderne kommer fra hele verden og smagen – den kan ingen hamle op med.

+ WHERE

Jægersborggade 36
2200 København N