Restaurant Mondän
916    SOLD
- +
EXPIRED
220 DKK
110 DKK

2 stk. smørrebrød hos Mondän på Frederiksberg – Smag Danmarks måske bedste smørrebrød

De er blevet fremhævet som én af landets bedst anmeldte restauranter og er listet side om side med Kong Hans og Søllerød Kro. De har vundet DM i Østers & Smørrebrød, og de har fået 5 stjerner i Berlingske. Hos Restaurant Mondän tager kokkene afsæt i det klassiske danske smørrebrød, som nytænkes og forfines både i dets sammensætninger og smage. Råvarerne hentes hjem fra små landbrug, og køkkenet styres af den anerkendte køkkenchef Mads Dalsborg.

WHAT YOU GET

Få 2 stk. smørrebrød hos Restaurant Mondän på Frederiksberg. Hvert værdibevis gælder for 1 person. Køb ét eller flere beviser. Spis i restauranten eller bestil 'to go' (OBS! i øjeblikket kan der kun bestilles 'to go'). Du har frit valg til alt på smørrebrødskortet. Smag fx tatar af okseinderlår med syltede jordskokker, tangchips og citron. Nyd smørstegt fiskefilet med sort kål, peberrod og citronmayo. Få æg med håndpillede rejer. Smag rullepølse af Duroc-gris med syltede bøgehatte, friterede løg og sky. Få marinerede sild med dildemulsion og brændte skalotteløg. Nyd hønsesalat med fermenteret crème fraîche og karse. Få roastbeef med pickles, friskrevet peberrod og meget mere.

CONDITIONS

  • Værdibeviset indløses hos Restaurant Mondän
  • Hvert værdibevis gælder for 1 person
  • Smørrebrød serveres kun til frokost
  • Værdibeviset kan anvendes fra d.d. til og med den 1. august 2020
  • Bordreservation kan foretages online – bestilling af take away skal foretages pr. telefon
+ HOURS

Frokost
Mandag - søndag, kl. 12-15
(til frokost serverer restauranten udelukkende smørrebrød)

Aften
Mandag - torsdag, kl. 17-23
Fredag - lørdag, kl. 17-24

+ ABOUT

I hjertet af Frederiksberg kreerer anerkendte kokke nordisk gastronomi efter sæson og humør. Økologi, bæredygtighed og dyrevelfærd vægtes højt, og råvarerne taler for sig selv. Frokostkortet er spækket med landets måske bedste smørrebrød, og øllet hentes hjem fra bryggerier i ind- og udland.

Hos Restaurant Mondän er lokalerne smukt indrettet med dansk design, elegante træstole og rå pudsede vægge. Her er stemningen afslappet og tjenernes nærhed ubetinget. Der er fuld smæk på smagen, og alt er tilberedt fra bunden med omhu og kærlighed til håndværket.

+ WHERE

Godthåbsvej 26
2000 Frederiksberg