RØRT
1007    SOLD
0   LEFT
- +
SOLD OUT
110 DKK
55 DKK

2 stk. smørrebrød hos nyåbnede RØRT i Torvehallerne – Prisvindende koncept nyfortolker den klassiske pålægssalat

Køkkenet er åbent, og råvarerne taler for sig selv! Midt i Torvehallerne laver de smørrebrød med alt fra æg & trøffel til håndpillede rejer & kimchi og confiteret øko-gris med emulsion af grønkål og persille. De nyfortolker den klassiske pålægssalat, og i sommers vandt de juryens særpris ved Street Food om Søerne. Hos RØRT arbejder kokkene efter sæsonens udbud af råvarer. De samarbejder med lokale landbrug. Det meste er økologisk, og alt smager for vildt.

WHAT YOU GET

Få 2 stk. smørrebrød hos nyåbnede RØRT i Torvehallerne. Spis i landets største gourmetmarked eller bestil 'to go'. Du har frit valg mellem alle smørrebrød på kortet. Få ristet rugbrød med røget laks, syltet hvidkål, persille og emulsion af gulerod & Gammel Knas. Få håndpillede rejer rørt med fermenteret kål, chili og hvidløg. Smag confiteret øko-gris med grønkålsemulsion og wasabi. Nyd bagt selleri med ristede svampe, fermenteret hvidløg og syltet glaskål. Få æg med emulsion af jordskokker & trøffel. Smag torskerogn med kartoffelemulsion, syltet fennikel og meget mere.

CONDITIONS

  • Værdibeviset indløses hos RØRT
  • Værdibeviset kan anvendes fra d.d. til og med den 19. august 2020
+ HOURS

Mandag - fredag, kl. 10-19
Lørdag - søndag, kl. 10-18

+ ABOUT

Kokkene er eksperimenterende, og de laver pålægssalater, som du aldrig har smagt dem før. Alt bliver lavet fra bunden på gode råvarer, og grøntsagerne får lov til at dominere. Hos RØRT byder de på smørrebrød og nyfortolkninger af den klassiske pålægssalat. De startede i 2019 med at lave pop-ups, og for et par måneder siden åbnede de så op i Torvehallerne.

Hos RØRT spiller råvarerne en hovedrolle, og kokkene går ikke på kompromis. De fokuserer på økologi, bæredygtighed & nærhed til producenterne. Smagene er raffinerede. Sæsonen dikterer menuen, og udvalget spænder over alt fra det klassiske til det innovative.

+ WHERE

Torvehallerne
Frederiksborggade 21
1360 København K