Ottos Hotel
750 SOLD
0 LEFT
- +
SOLD OUT
200 DKK
99 DKK

Frit valg til alt hos Ottos Hotel i Indre By – Ny vinbar er åbnet i historisk københavnerhus og anbefales af Politiken

Det er en måned siden, at de slog dørene op, og de er netop blevet fremhævet af Politiken som ét af de nye steder, du bliver nødt til at kende til. De er rykket ind i et smukt københavnerhus i Indre By, og vinbaren er opkaldt efter husets funktion som hotel i 1800-tallet. Hos Ottos Hotel er køkkenet åbent og lokalerne intime. De nørder alt fra naturvin til cider, sake og økologiske vine hentet hjem fra vingårde over alt i verden. Menukortet er fyldt med lækre, delevenlige retter, og alt smager for vildt.

WHAT YOU GET

Du har frit valg til alt hos Ottos Hotel i Indre By. Køb ét eller flere værdibeviser. Invitér venner, veninder og kæreste på fantastiske mad- og vinoplevelser. Smag vin fra Botters hæderkronede vinmarker nord for Venedig, og Sauvignon Blanc fra Clos Henri på New Zealand. Nyd Pinot Noir fra Weingut Heitlinger og naturvin dyrket af Contrà Soarda i Veneto. Få Chianti fra Buccia Nera i Toscana og unikke hvidvine fra Domäne Wachau – én af Østrigs bedste vingårde. Få cider og sake fra nogle af verdens bedste producenter. Smag avocado med chili og citronskal. Få lufttørrede skinker og pølser. Nyd rødbede med gedeost og saltristede nødder. Få vesterhavsost med figenmarmelade. Smag chokolademousse på mørk chokolade og meget mere.

CONDITIONS

  • Værdibeviset indløses hos Ottos Hotel
  • Værdibeviset kan anvendes fra d.d. til og med den 15. maj 2020
  • Hvert værdibevis har en værdi af 200 kr. til frit valg hos Ottos Hotel
+ HOURS

Tirsdag - torsdag, kl. 15-22
Fredag - lørdag, kl. 15-23

+ ABOUT

De ligger i hjertet af København. Vinbaren er fyldt med naturtræ & planter, og lokalets smukke københavnerloft er naturligvis bevaret. Hos Ottos Hotel forkæles københavnerne med lækre vine og delevenlige retter kreeret af dygtige kokke. Vinbaren summer af livsglæde, og atmosfæren er dejlig afslappet.

Køkkenet følger sæsonens udbud af råvarer, og vinkortet er skræddersyet til det vinglade publikum. Hos Ottos Hotel gemmer store vinkøleskabe på alt fra klassisk til ny funky vin. De håndplukker vinene fra små vingårde rundt om i hele verden, og vinudvalget er konstant i rotation.

+ WHERE

Studiestræde 18
1455 København K