Sundt og vildt godt: 2 bowls + 2 juice hos nyåbnede KALE på Frederiksberg – Ny salatbar sætter skarpt på bæredygtighed & "grimme" grøntsager

Simon Evers
Head Concierge
502 købt
188,-    /    94,-

De bruger frugter & grøntsager, der har fået en bule eller er lidt skæve, og som normalt ville blive kasseret på grund af deres udseende. De kæmper mod madspild og gør det billigt at spise sundt. Hos KALE er næsten alt i montrerne vegansk, og grøntsagerne kommer direkte ind fra Grønttorvet. Det er blot et par måneder siden, at de slog dørene op for første gang, og universet er råt med pudsede vægge, planter og åben salatbar. De har kun få siddepladser i vinduet, og de laver primært take away.

Det får du

Få bowls & juice for 2 personer hos KALE på Frederiksberg. Du har frit valg til alt i salatmontren, som skifter efter sæson og humør. Vælg bund af grillet hvidkål, grøntkål, spinat eller frisk salat. Top din bowl med alt fra spicy kikærter til edamamebønner, quinoa, violette blomkål, rødløg, stegte svampe og frisk melon. Få grillet kylling, rejer, teriyaki- eller limemarineret tofu. Vælg mellem hjemmelavede dressinger med miso-ingefær, balsamico, tahin og chipotle. Nyd koldpresset juice med rødbede, ingefær, gulerod, æble og meget mere.

KALE

Falkoner Allé 46
2000 Frederiksberg C
RatingRatingRatingRatingRating
Google (5,0)

INDLØSNING

  • Værdibeviset indløses hos KALE
  • Værdibeviset kan anvendes fra d.d. til og med den 17. marts 2020

Om KALE

I køkkenet bliver der grillet, syltet, bagt og snittet. Sundhed og bæredygtighed er i højsædet, og maden er en sand fornøjelse for både krop & sjæl. Hos KALE bliver alt lavet fra bunden. Køkkenet er overvejende vegansk, og kokkenes kærlighed til de gode råvarer skinner igennem hver en servering.

De ligger i hjertet af Frederiksberg og har åbent frokost og aften. Smagene er unikke, og kokkene byder på bowls med bæredygtigt frugt & grønt. Hos KALE er universet holdt i varme jordfarver, og salatmontren er prydet med smukke klinker. På hylderne står fermenteringsglas på rad & række, og køleskabene er fyldt med friske grøntsager.

 

Åbningstider

Mandag - fredag, kl. 11-20
Lørdag - søndag, kl. 12-20

188,-    /    94,-
UDSOLGT
502 købt

UDSOLGT!

KALE

Falkoner Allé 46
2000 Frederiksberg C
RatingRatingRatingRatingRating
Google (5,0)

INDLØSNING

  • Værdibeviset indløses hos KALE
  • Værdibeviset kan anvendes fra d.d. til og med den 17. marts 2020
UDSOLGT