GAO Vesterbro
503    SOLD
0   LEFT
- +
SOLD OUT
250 DKK
125 DKK

Dumplings, sides & drikke for 2 personer hos GAO på Vesterbro – Kåret som ét af Europas 50 bedste kinesiske spisesteder

De åbnede deres første dumplingbar i 2016. De har trukket overskrifter i alt fra Politiken til VisitCopenhagen, og de er netop blevet kåret som ét af Europas 50 bedste kinesiske spisesteder. GAO har taget København med storm. De laver dumplings efter gamle kinesiske traditioner. Universet er hipt. Smagene er vanedannende, og gæsterne kommer langvejs fra. For et halvt år siden åbnede de så shop nr. 2 – en Hong Kong inspireret dumplingbar med kun 10 siddepladser på Vesterbro.

WHAT YOU GET

Få dumplings, sides & drikke for 2 personer hos GAO på Vesterbro. Spis i byens lille, hippe dumplingbar eller bestil 'to go'. I vælger hver især en dumplingtype og en side dish, og I har frit valg mellem alle retterne på kortet. Smag Hong Kong dumplings med kål og svinekød, toppet med forårsløg og sesam. Få Mushroom dumplings med årstidens svampe, grillet hvidløg og gulerod. Smag dumplings med alt fra marineret kylling til glasnudler, spicy pork og chilisauce. Nyd kolde og varme side dishes. Få bok choy med ristet hvidløg og sød soja. Få veggie noodle soup eller spicy salat med svampe. Smag dobbeltfriteret tofu med chilimayo og nudler med gulerod i peanutsauce. Nyd sodavand, økologisk rabarbersaft, hyldeblomst og meget mere.

CONDITIONS

  • Værdibeviset indløses hos GAO Dumpling Bar på Vesterbro
  • Værdibeviset kan anvendes fra 1. juni til og med den 1. august 2020
+ HOURS

Mandag - søndag, kl. 12-22

+ ABOUT

GAO er fortællingen om Tem Hansen & Tim Ho. De mødtes i Hong Kong for snart 10 år siden, og i flere år drømte de om at åbne dumplingbar i København. I 2016 slog de så dørene op for første gang. De havde omdannet et gammelt lokale på Blågårdsgade til Danmarks første dumplingbar, og anerkendte kinesiske kokke blev fløjet ind.

Hos GAO sværger kokkene til de oldgamle kinesiske teknikker. De laver alt fra bunden på gode råvarer og nørder dumplings på et niveau, som de færreste ville gide. For et halvt år siden udvidede de med dumplingbar på Vesterbro – stærkt inspireret af Hong Kongs små fast food joints. Universet er prydet med rå vægge, planter og asiatiske neonskilte, og der er konstant rift om de få siddepladser.

+ WHERE

Istedgade 98
1650 København V