Hip dumplingbar: Dumplings, sides & drikke for 2 personer hos GAO på Vesterbro – Kåret som ét af Europas 50 bedste kinesiske spisesteder

Simon Evers
Head Concierge
503 købt
250,-    /    125,-

De åbnede deres første dumplingbar i 2016. De har trukket overskrifter i alt fra Politiken til VisitCopenhagen, og de er netop blevet kåret som ét af Europas 50 bedste kinesiske spisesteder. GAO har taget København med storm. De laver dumplings efter gamle kinesiske traditioner. Universet er hipt. Smagene er vanedannende, og gæsterne kommer langvejs fra. For et halvt år siden åbnede de så shop nr. 2 – en Hong Kong inspireret dumplingbar med kun 10 siddepladser på Vesterbro.

Det får du

Få dumplings, sides & drikke for 2 personer hos GAO på Vesterbro. Spis i byens lille, hippe dumplingbar eller bestil 'to go'. I vælger hver især en dumplingtype og en side dish, og I har frit valg mellem alle retterne på kortet. Smag Hong Kong dumplings med kål og svinekød, toppet med forårsløg og sesam. Få Mushroom dumplings med årstidens svampe, grillet hvidløg og gulerod. Smag dumplings med alt fra marineret kylling til glasnudler, spicy pork og chilisauce. Nyd kolde og varme side dishes. Få bok choy med ristet hvidløg og sød soja. Få veggie noodle soup eller spicy salat med svampe. Smag dobbeltfriteret tofu med chilimayo og nudler med gulerod i peanutsauce. Nyd sodavand, økologisk rabarbersaft, hyldeblomst og meget mere.

GAO Dumpling Bar

Istedgade 98
1650 København V
RatingRatingRatingRatingRating
Facebook (4,6)

INDLØSNING

  • Værdibeviset indløses hos GAO Dumpling Bar på Vesterbro
  • Værdibeviset kan anvendes fra 1. juni til og med den 1. august 2020

Sagt af andre

Kulinarisk optur!
De bedste dumplings, jeg nogensinde har fået!
Super cool sted, god service og fantastisk mad...
Byens bedste dumplings!
Fantastisk asiatisk mad! Helt klart et besøg værd...
Vi kommer snart igen!

Af Dorte, Rasmus, Freja, Thomas, Lenka & Marianne – Kilde: Facebook

Om GAO Dumpling Bar

GAO er fortællingen om Tem Hansen & Tim Ho. De mødtes i Hong Kong for snart 10 år siden, og i flere år drømte de om at åbne dumplingbar i København. I 2016 slog de så dørene op for første gang. De havde omdannet et gammelt lokale på Blågårdsgade til Danmarks første dumplingbar, og anerkendte kinesiske kokke blev fløjet ind.

Hos GAO sværger kokkene til de oldgamle kinesiske teknikker. De laver alt fra bunden på gode råvarer og nørder dumplings på et niveau, som de færreste ville gide. For et halvt år siden udvidede de med dumplingbar på Vesterbro – stærkt inspireret af Hong Kongs små fast food joints. Universet er prydet med rå vægge, planter og asiatiske neonskilte, og der er konstant rift om de få siddepladser.

 

Åbningstider

Mandag - søndag, kl. 12-22

250,-    /    125,-
UDSOLGT
503 købt

UDSOLGT!

GAO Dumpling Bar

Istedgade 98
1650 København V
RatingRatingRatingRatingRating
Facebook (4,6)

INDLØSNING

  • Værdibeviset indløses hos GAO Dumpling Bar på Vesterbro
  • Værdibeviset kan anvendes fra 1. juni til og med den 1. august 2020
UDSOLGT