IBU
581    SOLD
- +
EXPIRED
500 DKK
295 DKK

6-retters menu hos IBU på Vesterbro – Tidligere Michelin-kok byder på asiatisk fusionsgastronomi i fantastiske omgivelser

To år i træk har han vundet Danmarks største kokkekonkurrence. Han har været køkkenchef på den verdenskendte Michelin-restaurant Atelier Crenn i Californien, og i 2018 åbnede han IBU – én af landets absolut bedste restauranter. Hos IBU kaster den tidligere Michelin-kok Henrik Jyrk sin kærlighed over det asiatiske fusionskøkken. Gæsterne forkæles med fantastiske smage, der pirrer og forfører. Teknikkerne er oldgamle, og inspirationen hentes i alt fra Sydøstasien til USA.

WHAT YOU GET

Få 6-retters menu hos IBU på Vesterbro. Hvert værdibevis gælder for 1 person. Køb ét eller flere beviser. Menuen er tilpasset sæsonens fineste råvarer og sammensættes på dagen af køkkenchefen. Smag fx sashimi af helleflynder med syltet ingefær, daikon og sort vinaigrette. Nyd asiatiske fladbrød med chilistøv, kammuslinger, ørredrogn og myntecreme. Få mushroom curry lavet på shiitake-svampe, tofu og knoldselleri. Få BBQ-marineret græskar med caviar. Smag grillet andebryst og confiteret andelår med misocreme, ingefær, syltet hybenrose og malaysiske citronpickles. Få brændt marengs med banan toffee, chokoladesorbet og meget mere.

CONDITIONS

  • Værdibeviset indløses hos IBU
  • Hvert værdibevis gælder for 1 person
  • Værdibeviset kan anvendes fra d.d. til og med den 1. april 2020
  • Booking skal foretages via www.restaurantibu.dk – anfør ”Taste of Asia” på din reservation
+ HOURS

Onsdag - torsdag, kl. 18-24
Fredag - lørdag, kl. 18-02

+ ABOUT

Én af de mest omtalte restaurantåbninger i 2018 og ikke uden grund. Henrik Jyrk er et kendt navn i kokkeverdenen, og med IBU har han taget det asiatiske køkken til helt nye højder i København. De er blevet kåret som én af Danmarks bedste restauranter. De er med i den alternative Michelin-guide, og Berlingske skrev ”Ny asiatisk smagseksplosion – en 1. klasses smuttur til Malaysia og Singapore”.

Køkkenet er åbent, og kokkene er nogle af landets bedste. Tunen hentes hjem fra det verdenskendte Toyosu fiskemarked i Tokyo, mens grøntsagerne er lokale, og kødet kommer fra danske kvæg. Hos IBU sendes københavnerne på smagsrejse i det farverige asiatiske fusionskøkken. Omgivelserne er storslåede, og maden slår benene væk under gæster og madanmeldere.

+ WHERE

Vesterbrogade 56
1620 København V