Yolkie Egg Joint
854 SOLD
- +
EXPIRED
210 DKK
105 DKK

2 brunch burgere + 2 kaffe/juice hos Yolkie på Nørrebro – Hip egg joint slår benene væk under Politikens madanmelder

”Det er nørdet, det er trendy, og der er æg på alt!”, skrev Politiken og faldt pladask for Danmarks første egg joint. Forbilledet er amerikansk. Murstensvæggene er rå. Lokalet er fyldt med planter, arkademaskiner og udklip fra amerikanske tegneserier. Og så er der burgerne, der uden tvivl er nogle af landets bedste! Hos Yolkie står den på burgere med æg i alle afskygninger. De er inspireret af USA’s største food trend, og de er blevet fremhævet som ét af de nye steder, du bliver nødt til at kende til.

WHAT YOU GET

Få 2 brunch burgere + 2 kaffe/juice hos Yolkie på Nørrebro. Spis i byens hippe egg joint eller bestil 'to go'. Smag Scrambled Egg Burger med røræg, cheddarost og purløg, toppet med karamelliserede løg og sriracha-mayo. Få Breakfast Burger med røget bacon, dobbelt spejlæg og chipotle-ketchup. Nyd The Hash Brown med salat, spejlæg og HP-sauce. Smag Sausage, Egg & Cheese med honning og sennep. Nyd alt fra latte til cappuccino og cortado. Få friskpresset juice og meget mere.

CONDITIONS

  • Værdibeviset indløses hos Yolkie Egg Joint
  • Brunch burgere serveres alle dage fra kl. 9-16
  • Værdibeviset kan anvendes fra d.d. til og med den 21. februar 2020
+ HOURS

Mandag - søndag, kl. 9-21

+ ABOUT

Burgere med alt fra scrambled til friterede og pocherede æg. Kombinationen storhitter i USA, og efter amerikansk forbillede slog Yolkie Egg Joint dørene op for under et halvt år siden. Menukortet er spækket med burgere og sides i et utal af varianter. Udvalget er overvældende, og burgerne smager for vildt.

Hos Yolkie laver de alt fra bunden på gode råvarer i sæson. Her er der fokus på kvalitet, bæredygtighed og økologi. Lokalerne er rå med blottede mursten og vilde planter. Væggene er tapetseret med gamle, amerikanske tegneserier, og fra restauranten har gæsterne udkig til kokkene i det åbne køkken.

+ WHERE

Jagtvej 76
2200 København N