Den Grønne Kutter
1000    SOLD
0   LEFT
- +
SOLD OUT
300 DKK
175 DKK

Frit valg til alt hos Den Grønne Kutter i Torvehallerne – Bæredygtig fiskeforretning byder på alt fra færøsk laks til Skagen-rejer, fiskefrikadeller og limfjordsøsters

Montrerne bugner med friskfangede fisk, skaldyr og hjemmelavede delikatesser lagt på bjerge af funklende iskrystaller. Udvalget er imponerende stort, og kvaliteten er i top. I Torvehallerne har Den Grønne Kutter slået dørene op til en ny fiskeforretning, der sætter skarpt på bæredygtigt fiskeri. De samarbejder med lokale fiskere, som anvender skånsomme fangstmetoder, og de kombinerer traditionel fiskehandel med take-away og åbent køkken midt i landets største gourmetmarked.

WHAT YOU GET

Du har frit valg til alt hos Den Grønne Kutter i Torvehallerne. Køb ét eller flere værdibeviser. Få alt fra friskfangede fisk til østers, blåmuslinger, håndpanerede fiskefileter, fiskefrikadeller og hjemmerørte remoulader. Køb røgede sild, færøsk laks, limfjordsøsters og norske dykkerfangede kammuslinger. Få kystfangede hornfisk og makreller hevet op af Øresund. Få danske hummere og rødspætter fra Langø. Køb hjemmelavet karrysild, krebsehalesalat og rejesalat med håndpillede Skagen-rejer. Få alt fra gravad til varm- og koldrøget laks. Få fiskefars, sashimi-tun og dansk multe. Køb fish ’n’ chips på dansk torsk friteret i øldej, serveret med grove fritter og tatarsauce. Få hvidvinsdampede muslinger med løvstikke, persille, dild og estragon. Køb skaldyrsfade med kogte hummere, pil-selv-rejer, franske østers og meget mere.

CONDITIONS

  • Værdibeviset indløses hos Den Grønne Kutter
  • Værdibeviset kan anvendes fra d.d. til og med den 12. december 2019
  • Hvert værdibevis har en værdi af 300 kr. til frit valg hos Den Grønne Kutter
+ HOURS

Mandag - torsdag, kl. 10-19
Fredag, kl. 10-20
Lørdag, kl. 10-18
Søndag, kl. 11-17

+ ABOUT

Vi skal helst spise fisk to gange om ugen, men det tager hårdt på havmiljøet! Det inspirerede Den Grønne Kutter til en helt ny form for fiskeforretning. De støtter lokale fiskere, som anvender skånsomme fangstmetoder, og alt i forretningen er valg med omhu – fra fisk & skaldyr til emballagen, der er lavet på bambus og sukkerrør.

For blot halvanden måned siden slog de dørene op midt i Torvehallerne. Fisken kommer friskt ind fra kutterne hver morgen, og fiskehandlerne gør en dyd i at vælge lokalt. Hos Den Grønne Kutter går kunderne på opdagelse blandt havets lækreste spiser, og de guides igennem det store udvalg af seriøst dygtige fiskehandlere.

+ WHERE

Torvehallerne
Frederiksborggade 21
1360 København K